2777
2789
عنوان

تک فرزندی

420 بازدید | 74 پست

به نظرم بهترین تصمیم که یه پدر مادر میتونن برای بچشون بگیرن

تمام محبت و توجه و پول و همه چی برای اونه ...هووو میخواد چکار؟! من تصمیم اینه و کاملا راضیم .بچه ام هم راضیه

شمایی که خودتون و میکشید بقیه رو راضی کنید تک فرزندی خوب نیست صد درصد تو خونه حوصله بچه تون و حتی ندارید

من با یه بچه ام هم بهش توجه کافی دارم از همه نظر هم کسی نیست بهش حسودی کنه هم ارومه هم مودبه برعکس حرفایی که تو اون تاپیک گفتن ..هم اینکه درسش عالیه بدون اینکه منو اذیت کنه حتی ....و نه درگیری با بچه های دیگه داره نه من با معلمش کاری دارم ....اصلا هم لوس نیست ...محبت لازم و از ما گرفته همینطور توجه ...😊

اینا نظر شخصیه

زندگی با همه دشواری ها باز هم زیباست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به شخصه دوست ندارم یه دونه

لطفا قبل از شرکت در تاپیکم رپیلا روی کامنتم... امضام رو بخون🙏🏻لطفا کامنتم رو لایک نکن ممنونم،آقایون درخواست ندید،اگر آقایی در تاپیک شرکت نکن،اگر کامنتم برخلاف نظر تو هست ممنونم نظرت رو برای خودت نگه دار و ریپ نزن،من وقتی یه تاپیکی رو میزنم یعنی یا میخوام صحبت کنم اگر حوصله و اعصاب نداری و میخوای چرت پرت بگی منم بد ترم از تاپیکم برو حوصله تورو ندارم یا کمک میخوام یا جهت فانه که جنبه نداری از تاپیکم برو،اینجا یه سایت زنانه اس آقایون اینجا چی میخوای؟تاریخ این امضا 1404/11/17

من تک فرزند بودم یازده سال و راضی نبودم

بچه هم خواهر و برادر میخاد بنظرم

و محبت پدر مادر تقسیم نمیشه برای همه بچها هست

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم تصمیم گرفتم تک فرزندی رو انتخاب کنم الان پسرم شش سالشه و دیگه هم نمیخام اینقدر هم بدممیاد میگن گناه داره گناه اون بچه ای داره که خانوادش نمیتونن نیازشو برطرف کنن اون که تبعیض رو متوجه بشه