2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 74 پست
چون ما خواهر برادر داریم عادت کردیم

نه ربطی نداره من به شخصه دوست دارم دو یا سه تا بچه داشته باشم کلا بچه دوست دارم به خاطر خودم احساس میکنم یه دونه بچه اذیت میشه یا کلا برای من کافی نیست بینشون هم فرق نمیزارم که حسودی کنن

لطفا قبل از شرکت در تاپیکم رپیلا روی کامنتم... امضام رو بخون🙏🏻لطفا کامنتم رو لایک نکن ممنونم،آقایون درخواست ندید،اگر آقایی در تاپیک شرکت نکن،اگر کامنتم برخلاف نظر تو هست ممنونم نظرت رو برای خودت نگه دار و ریپ نزن،من وقتی یه تاپیکی رو میزنم یعنی یا میخوام صحبت کنم اگر حوصله و اعصاب نداری و میخوای چرت پرت بگی منم بد ترم از تاپیکم برو حوصله تورو ندارم یا کمک میخوام یا جهت فانه که جنبه نداری از تاپیکم برو،اینجا یه سایت زنانه اس آقایون اینجا چی میخوای؟تاریخ این امضا 1404/11/17

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما و همسرت همیشه نیستید بعد از نبودنتون خیلی تنها میشه بنظرم بدترین جنبه ی تک فرزندی ، تنهایی در آی ...

آینده معلوم نیست

زندگی با همه دشواری ها باز هم زیباست  

من خودم تک فرزند بودم.

موافقم. بابام توی سه سالگیم خوندن رو یادم داد بزرگتر که شدم به نجوم علاقه داشتم بابا هر هفته منو میبرد کتابخونه و کتاب نجوم برمیداشتم.

کل زندگیم با کتاب خوندن و لذت بردن گذشته با اینکه هیچ پولی هم نداشتیم.

الان هم دانشگاهم و تهران برق میخونم.

هر کسی برای زندگی خودش بلده تصمیم بگیره چیه هی تاپیک میزنید کلی توهین میکنید به اونکه با نظرتون مخالفه چه اونا که میگن یکی خوبه یا دوتا خوبه یا اونا که میگن اصلا نیارید و...

نه ربطی نداره من به شخصه دوست دارم دو یا سه تا بچه داشته باشم کلا بچه دوست دارم به خاطر خودم احساس م ...

ادم فکر میکنه فرق نمیذاره ولی میذاره

به عنوان کسی که بعد ۱۴ سال تک فرزندی ، خواهردار شدم میگم کاملا موافقم

خودم بچه ندارم و نمیخوام . و اگر روزی نظرم عوض شه قطعا یکی میمونه . داشتن دو تا بچه کابوسمه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

هر کسی برای زندگی خودش بلده تصمیم بگیره چیه هی تاپیک میزنید کلی توهین میکنید به اونکه با نظرتون مخال ...

من توهین نکردم به تک فرزندی بیشتر توهین میشه ؟موافقید؟

یه عده بیکار معلوم نیست از کجا تغذیه میشن که بیان هی تبلیغ کنن تک فرزندی مصیبته و فلانه.والا روانشناسا و دکترهای اطرافم یه بچه دارن خیلی هم بچه خوب و سالمی هستن. یعنی همه اینا نمیفهمن اما اونی که پشت گوشی تبلیغ میکنه میفهمه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

ادم فکر میکنه فرق نمیذاره ولی میذاره

من سیع میکنم فرق نذارم

لطفا قبل از شرکت در تاپیکم رپیلا روی کامنتم... امضام رو بخون🙏🏻لطفا کامنتم رو لایک نکن ممنونم،آقایون درخواست ندید،اگر آقایی در تاپیک شرکت نکن،اگر کامنتم برخلاف نظر تو هست ممنونم نظرت رو برای خودت نگه دار و ریپ نزن،من وقتی یه تاپیکی رو میزنم یعنی یا میخوام صحبت کنم اگر حوصله و اعصاب نداری و میخوای چرت پرت بگی منم بد ترم از تاپیکم برو حوصله تورو ندارم یا کمک میخوام یا جهت فانه که جنبه نداری از تاپیکم برو،اینجا یه سایت زنانه اس آقایون اینجا چی میخوای؟تاریخ این امضا 1404/11/17

آخه پدر مادر ک همیشه پیش بچه نیستن بعد صد و بیست سال مردن بچه هیچکیو ندارهخواهر برادر خواهر زاده برا ...

خب الان من یه خواهر دارم . همسرم دو تا خواهر و یه برادر

فکر میکنید بیست و چهارساعته کنار همیم یا از هم خبر داریم ؟

نه والا هرکی سرش گرم زندگی خودشه و تمام فکر و ذکرش فقط خودش و زندگی شخصی خودشه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من توهین نکردم به تک فرزندی بیشتر توهین میشه ؟موافقید؟

من دوتا دارم راضیم بچه هامم همینطور اینکه میگی خودتونو میکشید یا میگی حوصله ندارن و...زیر سوال بردن بقیه نیست؟؟

آینده معلوم نیست

بالاخره مرگ واسه همه هست

خب اگه کلا بگیم آینده معلوم نیست پس اصلا نفرستش مدرسه

این چه زجریه که به بچه میدی

بذار تو بچگی خوش باشه ، همش به تفریح و خوشی بگذره

چرا مجبورش میکنی از خواب نازش بزنه و بره مدرسه و ...

آخه آینده معلوم نیست که ...

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

یه عده بیکار معلوم نیست از کجا تغذیه میشن که بیان هی تبلیغ کنن تک فرزندی مصیبته و فلانه.والا روانشنا ...

انقدر ادم راحت میشه وقتی بچه ات بزرگتر میشه تازه وقت داری برای خودت ...کارای مورد علاقه ات