2777
2789

من به یه روش ساده درست میکنم. خامه و پنیرخامه ای رو به نسبت ۵۰_۵۰ قاطی میکنم. کم کم شکر اضافه میکنم. مقدار شیرینیش به ذائقه خودتون بستگی داره. مزه کنین هرچقدر لازم بود بریزین. با همزن میزنمشون که یکدست بشه. بیسکوییت پتی بور رو با دست میشکنم خیلی پودر نمیکنم. میریزم تو موادم. نصف بسته ژله موز رو بنماری میکنم تو همون مواد میریزم روشون رو حلقه موز میچینم میذارم تو یخچال که نیم ساعت بمونه خودشو بگیره. بعد نصفه دیگه پودر ژله موز رو بنماری میکنم. ظرف رو از یخچال درمیارم یه ژله بنماری شده رو میریزم روش. بعدا که ژله بست میتونی با ترافل روش رو تزئین کنی. خیلی دسر فوری و راحتیه

من به یه روش ساده درست میکنم. خامه و پنیرخامه ای رو به نسبت ۵۰_۵۰ قاطی میکنم. کم کم شکر اضافه میکنم. ...

یه جا دیدیم شیر هم اضافه میکنن درسته؟

بعد شما قالب و چرب میکنید ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر نداره؟

نه اینی که من باهاش درست کرده بودم شیر نداشت

خوب شده بود ولی یزره سنگین بود زیاد میخوردی دلمو میزد

شاید همون بخاطر نبود شیر بود نمیدونم😄

بعد اینکه من بیسکوییت رو موقعی که مایع ژله گرم بود اضافه کردم نرم شد،دوست داشتم ترد باشه

نه اینی که من باهاش درست کرده بودم شیر نداشتخوب شده بود ولی یزره سنگین بود زیاد میخوردی دلمو میزدشای ...

من یه جارفتیم مهمونی همسرم خورد خیلی خوشش اومد دوسدارم براش درست کنم چنتا دستور دیدم کاملا متفاوت

من یه جارفتیم مهمونی همسرم خورد خیلی خوشش اومد دوسدارم براش درست کنم چنتا دستور دیدم کاملا متفاوت

حالان من یدونه دیدم با بستنی وانیل بود،ولی بستنی زیاد میخواست نمیصرفید😂۴۰۰ گرم واسه یه بسته پودر ژله🙄

یه جا دیدیم شیر هم اضافه میکنن درسته؟بعد شما قالب و چرب میکنید ؟

من شیر اضافه نمیکنم نمیدونم. مگه قراره برش گردونین؟ این جوری که باید اول ژله موزی رو کف قالب بریزین که وقتی دسرو برگردوندین ژله روی کار قرار بگیره. اگه میخواین این کارو بکنین باید کف قالب رو چرب کنین که قسمت ژله ای راحت از قالب جدا شه ولی من پیشنهادم اینه که یا از قالب کمربندی استفاده کنین یا تو ظرف های تکی مخصوص دسر درست کنین