royaybiniyar8 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 2387 عنوان فرق بین دو چشم😐 165 بازدید | 17 پست جدیدا حس میکنم چشم راستم کوچیکتر اما کشیده تره😐اینستا را یکم دیگ وصل نکنن خل میشم زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ برام دعا کنی ممنونت میشم بوس بهت🥲😘 1404/11/01 | 11:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاگرتا00000 عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 3892 دوربین گوشی اینطوری عکس میندازه تو بعضی زوایا الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
royaybiniyar8 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 2387 همه اینجورینچشم ها با هم متقارن نیس جدی؟؟؟ خیالم راحت شد🥲 زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ برام دعا کنی ممنونت میشم بوس بهت🥲😘
گیلآس عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 2005 وای منم،میرسم به هرکی ازش میپرسم من چشام کجه؟یعنی همه از دستم دیوونه شدن هار هور هیر ک..💘
یه_صلوات_لطفا عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 1865 برا منم همینطوریه 😂 🩷الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🩷/ من یه دختر بوشهریم😊
royaybiniyar8 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 2387 🤣🤣 خب قرار نیست قرینه باشی که عع یعنی نیسسس تازه فهمیدم😐 زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ برام دعا کنی ممنونت میشم بوس بهت🥲😘
royaybiniyar8 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 2387 وای منم،میرسم به هرکی ازش میپرسم من چشام کجه؟یعنی همه از دستم دیوونه شدن خواهر منممممم دیوونه شده:( زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ برام دعا کنی ممنونت میشم بوس بهت🥲😘
سفید_برفی_ملوس عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 789 جدی؟؟؟ خیالم راحت شد🥲 اره عزیزممن تازه با گوشی دوربین پشت که از خودم عکس میگیریم صورتم متقارن نیس و فرق دارم از تو آینه 🥲😂
royaybiniyar8 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 2387 دوربین گوشی اینطوری عکس میندازه تو بعضی زوایا ن بابا تو آینه تازه آجیم گف😐 زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی میخندد و میگویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ برام دعا کنی ممنونت میشم بوس بهت🥲😘
naz81nd عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 3894 تازه علاوه بر اون ابرو ها هم نامتقارنن..اصلا دو تا نیمخرخ من ک شبیه ب هم نیستن بقیه رو نمیدونم..یکیش خیلی قشنگتره اون یکی نه