2777
2789
عنوان

حرکت زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 23 پست
پسره فامیلمونه به جرئت میتونم بگم در عمرش هیچ دختری رو سرکار نذاشته

امثال بعضی ما دخترا هم هیچ پسری رو سرکار نذاشتیم

ولی گاهی پیش اومده اومدن مارو دیدن بدون عذرخواهی و خداحافظی رفتن و پشت سرشون رو نگاه نکردن

این فامیلتون هم یکیش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم گاهی جواب ندادن خودش یه جوابه.. خانواده پسره اشتباه کردن وقتی یبار دیدن دارن طفره میرن باید می ...

خب انتظار داشتن مستقیم بگن نه

گفتن حتی مامان دختره اوایل براشون محل قرار گذاشتن تعیین کرده تا اینا امیدوار بمونن که جواب مثبتی بعد ادامه ماجرا

باور میکنی هنوز بعد یک ماه جواب نه قطعی ندادن😐ولی دیگه خانواده پسره منتظر جواب نیستن و رد شده در نظ ...

خب میگم که مشکلشون اینه که منتظر بودن جواب نه قطعی بشنون همون هفته اول که مامانه نگفته به دخترش مشخصه نمیخواستن دیگه نباید دنباله شو میگیرفتن

خب میگم که مشکلشون اینه که منتظر بودن جواب نه قطعی بشنون همون هفته اول که مامانه نگفته به دخترش مشخص ...

آخه با دست پس زدن با پا پیش کشیدن

مثلاً مامان دختره تو تماس اول گفته بود کجا همدیگه رو ببینن

اینا هم فکر کرده بودن دختره اوکی رو داده فقط میخوان ناز کنن

خاکتوسر دختره ولی پسره هم لوسه وا با یبار معطل شدن و جواب رد شنیدن ادم مگه وا میده

نمیدونم

اونم گفته مشکلی با رد کردن ندارم ، مشکلش این بوده که بازی خورده و در نهایت ندیده رد شده

عزیزم گاهی جواب ندادن خودش یه جوابه.. خانواده پسره اشتباه کردن وقتی یبار دیدن دارن طفره میرن باید می ...

بعضیا حتما باید یه چی بگی تا بهشون بربخوره بفهمن جواب منفیه

واسه خواهر من یه خاستگار فامیل اومد همون اول گفتیم نه دخترمون نمیخواد هی زنگ زدن چند نفرو فرستادن جلو بازم گفتیم نه دوباره رفتن عمو و داییشو اورد که پادرمیونی کنه جواب مثبت بدیم خواهرم گفته بود نه قصد ازدواج ندارم مامان پسره خودش اومد حرف زد با خواهرم کلی وعده ی دروغ هم میداد😂خواهرم باز گفت نه. تا مدتها اینا کارشون این بود بیان خاستگاری و هربار رک گفتیم نه

دیگه وقتی خیالشون راحت شد که ما دختر بده نیستیم شروع کردن به توهین کردن که مگه تحفس با اون قیافش😐جالب اینه که مادرش میگفت پسرم گفته یا این یا هیچکس بدجوری دلش گیره

بدها فهمیدیم ده جا دیگه هم رفته خاستگاری و جواب رد شنیده و بعدش برمیگشته سمت ما😐