2777
2789
عنوان

حرکت زشت

138 بازدید | 23 پست

سلام

یکی از اشناهامون رفت خواستگاری یه دختری به شکل سنتی(از لحاظ خانوادگی و مالی و.... خانواده پسر سرتر بودن)

بار اول مادر پسره میره خونه دختر و با مادرش صحبت میکنه، بعد سه چهار روز زنگ میزنن جواب بگیرن مادر دختره میگه دخترم دانشگاهه و اصلا در مورد قضیه هنوز باهاش صحبت نکردم😐 بعد دو هفته دوباره تماس میگیرن دوباره میگه دخترم تازه از دانشگاه برگشته هنوز خسته ست باهاش صحبت نکردم😐 بعد یه هفته تماس میگیرن و مادر دختره میگه والا دخترم راضی نمیشه و پیشنهاد میده که مامان پسره بیاد باهاش صحبت کنه ، مامان پسر هم برای اینکه ناز بکشه و اینکه دختره ضایع نشه قبول میکنه ، فرداش که زنگ میزنه بره خونشون مامان دختره میگه دخترم خونه نیست هر وقت اومد بهتون زنگ میزنم و دیگه زنگ نمیزنه😐

الان پسره افتاده رو این دنده که من دیگه تو عمرم خواستگاری نمیرم اینا ده بار ما رو ضایع کردن و سه هفته ما رو معلق نگه داشتن در حالیکه میتونستن بار اول بگن نه و تموم ، دیگه نمیخواد اون حسود تجربه کنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانواده عروس که شعورشون پایینه هیچی ولی چرا خانواده دوماد همون اول محترمانه نگفت جواب مارو زودتر بدی ...

باور میکنی هنوز بعد یک ماه جواب نه قطعی ندادن😐

ولی دیگه خانواده پسره منتظر جواب نیستن و رد شده در نظر میگیرن