berenjak مدیر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 3022 عنوان یارانه | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 33 پست یارانه امون از دهک ۵ رفته ۷ چجوریاس؟!بچه ها امروز برامون یارانه زدن فقط ۳۰۰ تومان خانواده ۳ نفره همیشه ۹۰۰ می ریختن کهسرپرست خانوار خودممبرای شما هم کم ریختن هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست 1404/11/01 | 11:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گندم١٩٩٧ عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 5043 باشه، ممنون عزیزم الان دوباره زنگ زدمميگه همه خانومايي ك سرپرست خانوار بودن حذف شدن از سرپرستيزن نميتونه سرپرست باشهبعد براي يارانه برو تو سايتsimin.hadafmandi.irبا شماره شوهرت بايد بري شماره شباي شوهرتو ثبت كن ك بريزن به حسابش خود بخود واريز نميكنن بايد شماره شباً ثبت كنيميگن تا يكي دوماه ديگ ماهم ميريم زير نظر شوهر ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام
گندم١٩٩٧ عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 5043 من الان خودم شماره شباي شوهرمو ثبت كردم ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام
ماهان_jakob عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 86 من خودم سرپرستم، درآمد ندارم شوهرم فقط سرکاره اونم حقوق زیر ۲۰ تومان کلا دارن به مرور یارانه ها رو حذف میکنن فقط برای شما نیست بجاش کالابدگ میدن
berenjak مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 3022 من الان خودم شماره شباي شوهرمو ثبت كردم براش ریختن؟ هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
berenjak مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 3022 کلا دارن به مرور یارانه ها رو حذف میکنن فقط برای شما نیست بجاش کالابدگ میدن کاش حذف نکنند، آدم به یه زخمی می زد بالاخره هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
berenjak مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 3022 الان دوباره زنگ زدمميگه همه خانومايي ك سرپرست خانوار بودن حذف شدن از سرپرستيزن نميتونه سرپرست باشهبع ... من زنگ می زنم اصلا بوق نخورده قطع میشه، از صبح زود تا الان دارم زنگ می زنم بوق نمی خوره قطع میشه هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
berenjak مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 3022 الان دوباره زنگ زدمميگه همه خانومايي ك سرپرست خانوار بودن حذف شدن از سرپرستيزن نميتونه سرپرست باشهبع ... شماره شبای هر کارتیش باشه عیب نداره؟ هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
گندم١٩٩٧ عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 5043 براش ریختن؟ نميدونم كارتش اس مس بانكً نداره غروب بايد موجودي بگيره ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام
گندم١٩٩٧ عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 5043 من زنگ می زنم اصلا بوق نخورده قطع میشه، از صبح زود تا الان دارم زنگ می زنم بوق نمی خوره قطع میشه انقد پشت سرهم بايد زنگ بزني تا وصل شي ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام
گندم١٩٩٧ عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 5043 شماره شبای هر کارتیش باشه عیب نداره؟ نه هر كارتي باشه اوكيه ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام
berenjak مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 3022 انقد پشت سرهم بايد زنگ بزني تا وصل شي الان من رفتم به اون سامانه با شماره خودم ببینم چجوریهعصر که شوهرم اومد میگم وارد سامانه اش شه با شماره خودشفقط گزینه های مختلفی بود کدوم رو باید برای وارد کردن شماره شبا وارد کنهگزینه مشاهده و اصلاح ساختار خانواریا گزینه تغییر اطلاعات حساب بانکی ؟ هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
berenjak مدیر استارتر عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 3022 انقد پشت سرهم بايد زنگ بزني تا وصل شي برای شما هم هی قطع میشه؟ برای من بوق نخورده قطع میشه هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ماهان_jakob عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 86 کاش حذف نکنند، آدم به یه زخمی می زد بالاخره دیگه کادیش نمیشه کرد خدا بدادمون برسه سخت شده
گندم١٩٩٧ عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 5043 الان من رفتم به اون سامانه با شماره خودم ببینم چجوریهعصر که شوهرم اومد میگم وارد سامانه اش شه با شما ... تغيير حساب بانكي رو بزني بعدش شماره شباً رو وارد كني تاييد كني تمومه ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام
گندم١٩٩٧ عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 5043 برای شما هم هی قطع میشه؟ برای من بوق نخورده قطع میشه ارهوصل هم بشي همينايي كه ب من گفتنو بهت ميگنهمون برو تو سايته شباً ثبت كن تمام ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام