بچه هایی که تو جنینی خیلی تکون می خورن و ضربه های محکم می زنن بعدا هم شیطون ترن؟؟🤔من اصلا اعصاب بچه شیطون ندارم، اصلا دلیل اینکه از پسر بچه ها خوشم نمیاد شیطونیشونه، تکونای نی نی من خیلی زیاد و محکمه، با اینکه هفته ۲۳ ام حتی با چشمم میشه لگد زدنشو دید، یهو یه لگد محکم میزنه نصف شکمم می پره بالا😐
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پسره من وحشتناك تكون ميخورد طوري ك رو لباسم مشخص بود😍 ولي وقتي به دنيا اومده فوق العاده اروم بود بايد زوري بيدارش ميكردم تا شيرش بدم 😍😊 الان سه سالشه همونجوريه حالا خدا كنه دخترم ساكت باشه😉
میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
يه موقعا پاشو اينقدر فشار ميداد ميگفتم از شكمم مياد بيرون پاش
اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊