2777
2789

بچه هایی که تو جنینی خیلی تکون می خورن و ضربه های محکم می زنن بعدا هم شیطون ترن؟؟🤔من اصلا اعصاب بچه شیطون ندارم، اصلا دلیل اینکه از پسر بچه ها خوشم نمیاد شیطونیشونه، تکونای نی نی من خیلی زیاد و محکمه، با اینکه هفته ۲۳ ام حتی با چشمم میشه لگد زدنشو دید، یهو یه لگد محکم میزنه نصف شکمم می پره بالا😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من خیلی تکون میخورد

الانم ۴ سالشه هم خیلی شیطون و هم باهوشه خدا رو شکر

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

پسر من انقد حرکاتش زیاد بود که هیچوقت نگران حرکت نکردنش نشدم مثل خیلی مادرا.

الانم خیلی شیطونه.

همه میگن این نه ماه چطوری تو شکمت مونده

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من

پسره من وحشتناك تكون ميخورد طوري ك رو لباسم مشخص بود😍 ولي وقتي به دنيا اومده فوق العاده اروم بود بايد زوري بيدارش ميكردم تا شيرش بدم 😍😊 الان سه سالشه همونجوريه حالا خدا كنه دخترم ساكت باشه😉

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

اینکه خوبه.یعنی نی نی حال اش خوبه. من اینقدر دوست دارم کاراته بزنه خخخخ عزیزم ربطی نداره بعد تولد اثر داره یا نه. 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

پسر من قربونش برم موج مكزيكي مي رفت تو شكمم

يه موقعا پاشو اينقدر فشار ميداد ميگفتم از شكمم مياد بيرون پاش

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊