mahtsb مدیر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 961 عنوان بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 23 پست معیار پسرا چیه واقعا؟ 1404/11/01 | 10:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahtsb مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 961 خب دیگه پس معلومه باید خودشو بگیره شاید دنبال عملی و ایناست عملی چیه؟
life_is_painful عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 عملی چیه؟ منظورم اینه شاید ثایپش دخترای داف باشن همین دماغ عملیا و لب ژل زده ها مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
mahtsb مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 961 منظورم اینه شاید ثایپش دخترای داف باشن همین دماغ عملیا و لب ژل زده ها یعنی واقعا پسرا خوششون میاد؟چجوری اخه؟
life_is_painful عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 یعنی واقعا پسرا خوششون میاد؟چجوری اخه؟ والا من یه همکلاسی دارم موهاش رنگ شده و لباش ژل بود نصف پسرا از اون خوششون میومد حتی یادمه پسرا رد میشدن بهش لبخند میزدن فالوش میکردن تو اینستا من رو یکی از پسرا کراش بودم او پسره رو این کراش بود 😭😂 مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
mahtsb مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 961 منظورم اینه شاید ثایپش دخترای داف باشن همین دماغ عملیا و لب ژل زده ها تا حالا اصلااا سمتش نرفتم،نمیدونم میتونم جذبش کنم یا نه؟
mahtsb مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 961 والا من یه همکلاسی دارم موهاش رنگ شده و لباش ژل بود نصف پسرا از اون خوششون میومد حتی یادمه پسرا رد م ... واقعا نمیفهمم پسرارو..
life_is_painful عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 تا حالا اصلااا سمتش نرفتم،نمیدونم میتونم جذبش کنم یا نه؟ نمیدونم بنظرم خودتو کوچیک نکن اونم تو محیط دانشگاه حالا یکم زیر نظرش بگیر ببین چجوریه ولی حرکتی نزن فعلا مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 واقعا نمیفهمم پسرارو.. منم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
mahtsb مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 961 نمیدونم بنظرم خودتو کوچیک نکن اونم تو محیط دانشگاه حالا یکم زیر نظرش بگیر ببین چجوریه ولی حرکتی نزن ... اصلااا درخواست و اینا بهش نمیدم حتی اگه بمیرمم،فقط نمیدونم چه حرکتی بزنم این حرکت زدنه رو بلد نیستم