2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم این برای من وصل شد

نشد

من فمنیست نیستم چون من معتقدم قطعا ارزش زنها بسیار بالاتر از مردها هست!(قسمت آبی رنگ رو بخون یکی از دلایلش رو نوشتم)توی تاپیک های من فضولی نکن چون همه چیز رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس حرفای ضدونقیض توی تاپیک هام زیاده فقط میخوام برای مشکلم راه حل پیدا کنم وگرنه قصدم این نیست بشینم داستان زندگیم رو تعریف کنم اینجا گوگل هست دیگه ممکنه شناسایی بشیم!با تعلیق شدن تاپیک ها حذف نمیشه وگرنه با خیال راحت صحبت میکردم بعدش تعلیق میشدم مشکلی نبود الان دیگه از یه تاپیک حتی اگر تعلیق بشی اگر شناسایی بشی میرن تمام زندگیت رو میخونن،یه زمانی زنها به قدری قدرتمند بودند از نظر ذهنی و استفاده و کشف داروهای گیاهی که اونهارو شمن(جادوگر)اسم میذاشتن و به آتش میکشیدن و تمام زن های قدرتمند رو نابود کردن چون میترسیدن و به جای اون مردهای ابله که فقط توان جسمی بالایی دارن رو از زنها باارزش تر دونستن و سالیان سال به زنها اجازه ی آزادی نمیدادن و به واسطه ی حرف های چرت این کار رو توجیه میکردن،یه دختر مهربونم تاجاییکه ازت زرنگی نبینم!من میدونم یک روز بهترین مادر دنیا میشم برای دخترم که حق هرگونه آزادی رو برای دنبال کردن رویاهاش بدون قضاوت میدم و همیشه پشتش عین یه کوه میمونم دختر من نمیتونه یه زن آروم و توسری خور بشه اون باید بره پی ارزوهاش هرچند سخت و غیرممکن باشه از نظر بقیه اما من تشویقش میکنم(میدونم قراره سخت ترین امتحان زندگیم رو از دخترام بگیرم چون قراره سرسخت بزرگ بشن)هرگز دلم فرزند پسر نمیخواد چون میدونم بزرگ کردن پسر کار هرکسی نیست و من هیچ علاقه ای به نرها ندارم

شما اگه وصلی از کاتال برامون کانفینگ بفرست لطفا

vless://2a0192eb-3cb5-4937-9ea6-65eac86c8457@104.18.32.47:2053?security=tls&type=ws&headerType=&path=/?ed=2048&host=&sni=temp.iranvatanam.com&fp=#🇮🇷 MELLI NET (بعضی مناطق) - 2

کاربری دست چند نفره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز