2777
2789
عنوان

اوتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 26 پست
علت اوتیسم چیه؟ تو ۶و۷ سالگی چه علائمی داشت مدرسه نمیبردیش؟و اینک واقعا مادر از خودگذشته ای هستید خد ...

علائم از یکسالگی مشخص میشه حتی از چند ماهگی هم قابل تشخیصه عزیزم ، عدم ارتباط چشمی ، عدم واکنش به اسم دیر حرف زدن و.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرا کلا احتیاج دارن کمی زمان برای خودشون داشته باشن چه بچه سالم چ .... تازه اونی که بچه ای داره ک مراقبت مداوممیخاد مادرش بیشتر احتیاج ب استراحت داره و ب تظرم اطرافیانش باید کمک کنن ک این مادر وقت خالی برای خودش پیدا کنه و کمی از باز مسولیتش کم بشه ونفسی بکشه و تجدید قوا کنه ، خیلی مادر خوبی هستی ولی خودت وفراموش نکن

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
علائم از یکسالگی مشخص میشه حتی از چند ماهگی هم قابل تشخیصه عزیزم ، عدم ارتباط چشمی ، عدم واکنش به اس ...

آره پسر دختر داییم همینه😞۸سالشه حرف نمیزنه،خوشگل قد بلند سفید پوست صاف،یعنی بعدها میتونه حرف بزنه؟؟ من اصلا از دخترداییم نمیپرسم چون خیلی داغون شده دلم نمیاد،ماشالله مشخصه شما قوی هستید

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

آره پسر دختر داییم همینه😞۸سالشه حرف نمیزنه،خوشگل قد بلند سفید پوست صاف،یعنی بعدها میتونه حرف بزنه؟؟ ...

واقعیتش شاید زیر ده درصد امکان داشته باشه بتونه بعدها صحبت کنه اگرم بتونه خیلی محدود بیشتر هم تو پسر ها هست البته بچه من دختره اما تو پسرها بیشتر اوتیسم وجود داره

واقعیتش شاید زیر ده درصد امکان داشته باشه بتونه بعدها صحبت کنه اگرم بتونه خیلی محدود بیشتر هم تو پسر ...

دختر داییم گفت میبرمش تهران 😞

سلام عزیزم من یه ارباب رجوع داشتم میگفت بچم از ۲سال ونیم اتیسم شده و بر اثر شوک ترسمیشه ایا؟؟

بعضیا با شوک وترسه بعضیام از مادر زاد

سلام عزیزم من یه ارباب رجوع داشتم میگفت بچم از ۲سال ونیم اتیسم شده و بر اثر شوک ترسمیشه ایا؟؟

بعضی از بچه ها خیلی قشنگ صحبت می کنن ولی یک دفعه از دو سه سالگس پس رفت می کنن و نمی تونن دیگه صحبت کنن اما دلیلش ترس نیست علت اصلیش مشخص نیست اما بعضیا میگن ژنتیکه بعضیا میگن واکسن علتشه هنوز دلیل اصلیش مشخص نیست

علت اوتیسم چیه؟ تو ۶و۷ سالگی چه علائمی داشت مدرسه نمیبردیش؟و اینک واقعا مادر از خودگذشته ای هستید خد ...

سلام علایمش که توی نت هست میشه سرچ کرد تجربه اون علایم خیلی سخته به خصوص که بچه خودت باشه هزینه های زیاد کاردرمانی و گفتاردرمانی و بعدشم اینکه جامعه نااگاه و کم تحمل اینجور بچه ها خیلی چیزیها به غیر از موسسه نیاز دارن .....که کسی دنبالش نمیره

[QUOTE=407892614]بعضیا با شوک وترسه بعضیام از مادر زاد[/QUسلام عزیزم دلیلی نداره علتش معلوم نیست اون اولها که بچم تشخیص گرفته بود همش دنبال دلیل بودم الان که 9 سالشه دیگه قبول کردم واقعا دلیلی نداشته درست گفتن متخصص ها

سلام عزیزم سخته داشتن بچه اوتیسم ولی نباید عذاب وجدان داشته باشی حتما براش خیلی تلاش کردی زحمتتو کشیدی بهتره زمانی که مدرسه اوتیسم یا موسسه آموزشی که میبریش برای خودت وقت بزاری و بیرون بری اون به مادر سالم بیشتر نیاز داره به فکر خودتم باش