2777
2789
عنوان

اوتیسم

152 بازدید | 26 پست

دخترم هشت ساله س و اوتیسم شدیده عاشقانه دوستش دارم اما یه وقتا شاید هفته ی یکبار دلم بخواد دو ساعت برا خودم تنها باشم یه کافه برم یه پارکی برم یه بادی به کله م بخوره خیلی کم پیش می آد که کسی باشه نگهش داره چون مراقبت مداوم میخواد اما اگه چند هفته یه بار پیش بیاد همش حس عذاب وجدان دارم که کیانا رو با خودم نیاوردم بیرون ، یه جور شده تو هیچ حالتی آرامش و شادی ندارم 🥲 به نظرتون این حس عذاب وجدانم منطقیه یا فقط دارم خودمو عذاب میدم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم اوتیسم چیه گلم از چند سالگی متوجه شدید ؟؟

شما حق دارید عزیزم همه مادرها دوست دارن تایمی تنها باشن...

عذاب وجدان چراااا ،روحتو آزاد کن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

عادیه که عذاب وجدان داری

به هر حال مادری و این نشونومیده چقدر عاشق فرزندتی و حس مسئولیت بالایی داری

ولی حق هم داری و اتفاقا وقتی چنین وظیفه ی سنگینی رو به دوش می کشی خیلی خیلی مهمه که یه وقت تنهایی برات خودت پیدا کنی که بتونی خستگی جسمی روانیت رو کم کنی

لطفا حس بدی نداشته باش و به جاش بیشتر حواست به حال و هوای خودت باشه

تو باید خودت حالت خوب باشه که بتونی برای بچه ات هم درست وقت بذاری

علت اوتیسم چیه؟ تو ۶و۷ سالگی چه علائمی داشت مدرسه نمیبردیش؟

و اینک واقعا مادر از خودگذشته ای هستید خدا بهتون قوت بده من الان سن زیادی ندارم اما هدفمه اینه در اینده یک موسسه مثل موسسه محک بزنم با این تفاوت ک رایگان باشه برا نگهداری بچه های اوتیسم ک پدر و مادرشون بتونن تو روز چند ساعت و صرف خودشونن کنن بدون هیچ دغدغه ای

حتما از همسر یا معتمد نزدیکاتون بخواید ،هفته ای چند ساعت بیان برای مراقبت از گل دخترتون

و تو برنامه پیاده روی ،ورزش و هر کاری مه باعث کمی تمدد اعصاب میشه رو انجام بدید

سلامتی روانی مهمه

کمک میکنه تا حس و حال بهتری پیدا کنید بانو

الهییی چه فرشته ای داری😍خیلیدمهربونن خب کلاس ثبت نامش کن ک یکم انرژیش تخلیه بشه شماهم اون تایم بیرو ...

عزیزم اوتیسم با پیش فعالی فرق داره

ممکنه بره کلاس احساس ترس کنه بهم بریزه

خیلی گناه دارن

علائم اوتیسم چیه گلم از چند سالگی متوجه شدید ؟؟شما حق دارید عزیزم همه مادرها دوست دارن تایمی تنها با ...

عزیزم

علائمش از بعد از یک سالگی مشخص میشه ، عدم واکنش به اسم ، دیر راه افتادن ، دیر حرف زدن ، عدم ارتباط چشمی البته اگه خیلی خبره باشی قبل یکسالگی هم مشخص میشه

گلم کاملا درکت میکنم منم پسرم اتیسم هست

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊