2777
2789
عنوان

زندگی

226 بازدید | 3 پست

با کسی ازدواج کردم همش اذیتم میکنه از اولش با دخترا راحت بود. با مادرش تو یه ساختمونیم.منو زد بهم فحش داد مادرش شنید و هیچی به پسرش نگفت برام عروسی نگرفتن برام سرویس طلا نخریدن. هنوز که ده سال از زندگیه زهرماری میگذره منو یه بارم رستوران و کافه نیرد برام هیچ هدیه ای نخرید فقط سرم داد میزنه و کتک. مهر ماه باردار بودم به جای اینکه بهم برسه کتکم میزد طوری که اورژانس اجتماعی گفت دست بچتو بگیر بیا خانه ی امن. من نرفتم. تو بارداری یه بار محکم زد به پام که خون قرمز دیدم. بهم میگفت تکزایی نمی تونیبچه ی دیگه بیاری برم زن بگیرم. آنقدر رر بد باهام رفتار کرد جنین قلبش از کار افتاد و سقطش. حالا خواهرش بارداره مادرش میدونه پسرش چقدر اذیتم کرده بهم زنگ زده میگه دامادم آجیل خریده میذاره تو دهن دخدرم. جایی ندارم برم پولمن آرم کارم ندارم چیکار کنم. چندبار فکر خودکشی کردم بخاطر پسرم نمی تونم. الان پسرمم اخلاقش با من بد شده منو میزنه 7سالشه اینودیده یاد گرفته.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید