2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 73 پست

مطمئن شواول که خودش پیام داده یانه بعدش تصمیم بگیرالان دیگه توزنشی ووضعیت فرق کرده تازمان عقدتون

اصلاپیام بده به زنه ببین واقعاشوهرت راست میگه یانه

گرجان به جان من کنی جان وجهان من👈تویی😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها چطوری میفهمید شوهرتون بهتون داره خیانت میکنه؟

اينقدر زرنك هستن مال منم ميكنه فقط نشستم نكاش ميكنم

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   
میشه بهم کمک کنین من باید چیکاکنم؟

تو با نرفتنت به مادرشوهرت بی احترامی کردی حساب اونا از شوهرت جداس اونا خونواده تو محسوب میشن 

باید باهاش صحبت کنی و از دلش در بیاری

چه دردناک 

کاملا درکت میکنم عزیزم خیلی سخت بوده ولی ایا چتها مال زمان قبل ازدواج نبوده؟

بعد درنهایت چطور راضی شدی برگردی؟

به نظرم نباید زود میبخشیدی که تازه طلبکارم نشن  الانم اگر مادر شوهرت برخورد بدی بخاطر نرفتن مراسم شوهرش کرد یبار جدی بهش بگو میدونید پسرتون با من چیکار کرد چقد خون بدلم کرد و بگووقتی قصد من طلاق بودکحا باید می اومدم .....

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

اشتباه از شوهرتون بوده چه توقعی از مادرش داشتید؛ بزرگ تر ها رو درگیر مشکلاتتون نکنید. شما باید مراسم پدر شوهرتون رو میرفتید نهایت به شوهرتون اعتنا نمیکردید. لااقل با این کار آبروی خانواده همسرتون رو نبرده بودید و مادر شوهرتون رو برای خودتون حفظ میکردید 

عزیزم ببخشید اینا میگم

چون این قضیه تکرار شده و شما هم میخوای به زندگیت ادامه بدی بهتره همسرت به خاطر این مشکل بره دکتر

مشکل جنسی یک اختلال روانی هست که خیلی هایی که خیانت میکنن درگیرشن

دست خودشون نیست و مثل اعتیاد اگه بخوان ترک هم بکنن نمیتونن

البته شدت و حدتش فرق میکنه ولی اگه درمان بشه دیگه نمیرن سمت خیانت

چقدر ازش گذشته؟ آیا بازم چیزی ازش دیدی؟

قبل این یه بار دیگه خیلی شنسی وقتی برادرمو تو اینستا میخواستم ادد کنم رفتم تو قسمتی که کانکتاتو نشون میده و دیدم یکی با عکس شوهر من اما با اسم دیگه ای اینستا داره همینجوری رفتم تو پیجش 1 فالوور داشت رفتم دیدیم او خانوم عکس لب گذاشته و شوهرمم زیر عکسش نوشته یه دونه است بله یه بار دیگه ام دیگه ام دیدیم دو تا دختر  بهش پیام داده بودن اما پاک کرده بود هیزتوریشو و بعد باز توجیه چرت آورد 

چه حرفها تو مراسم پدر من که داداشم و زنش رفتن عروسی دخترعمه زنش هنوز تو عقد بودن داداشم و زنش ما ...

عزیزم بعضی چیزا به شعور و احترام انسان بر میگرده 

شما هم اگه چیزی نگفتین بزرگی کردین

وگر نه احترام به خانواده جزو اساس هر فردیه

و خط قرمز هر کس محسوب میشه

نظرات متفاوته یه عده ممکنه بگند شوهرت  خیلی کار بدی کرده و تو باید سفت و سخت بگیری تا دیگه تکرار نکنه ولی من طبق تجربه ای که دوست نزدیکم داشت و واسه اون خوب جواب داد نظرم را میگم .شوهر دوستم در حد همین اس ام اس بهش خیانت میکرد دوستم فهمید و بدون اینکه دعوا راه بندازه به شوهرش گفت شوهرش هم گفت یه شیطنت بوده و تموم و ببخشید و از این حرفه ها .دوستم هیچ وقت این قضیه را دیگه به روی شوهرش نیاورد تا ازش خجالت بکشه ولی حواسش همیشه به شوهرش بود هیچ وقت بهش سرکوفت نزد و وانمود کرد که فراموش کرده شوهرش هم دیگه هیچ وقت این کار را تکرار نکرد 

خدایا شکرت

قبل این یه بار دیگه خیلی شنسی وقتی برادرمو تو اینستا میخواستم ادد کنم رفتم تو قسمتی که کانکتاتو نشون ...

خدایااا پس چرا باهاش عروسی کردی؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
عزیزم ببخشید اینا میگم چون این قضیه تکرار شده و شما هم میخوای به زندگیت ادامه بدی بهتره همسرت به خا ...

همیشه با خودمه فقط تو دنیای مجازی بوده الان تقریبا یه سال از ان قضیه میگذره منم نمیتونم باهاش کنار بیام به پدر و مادرمم گفتم اونام میدونن اما دشوهرم نمیدونه که اونا میدونن و نمیتونستم ثابت کنم چون پاک کرده بود و همش میگه زندگ بچه بازی نیست من دوست دارم طلاقت نمیدم پدرو مادرمم برای حفظ آبروشون خیلی تمایلی نداشت و بیشتر بخاطر اینه طلاق اینجا برای خانوما غیر ممکنه