2777
2789
عنوان

سقط طبیعی

241 بازدید | 4 پست

سلام به همه من دوست دارم تجربه خودم رو از سقط باهاتون به اشتراک بذارم ، بار اول که کلا بارداریم پوچ بود و به صورت طبیعی سقط خودش انجام شد .

از وقتی که دکتر داروهام و قطع کرد ( شیاف پروژسترون و استرادیول و انوکساپارین مصرف می کردم ) ، اول چند روز خونریزی در حد پریود متوسط داشتم .

و بعد بار اول طی ۴ ساعت کلی درد و خونریزی و
دفع لخته داشتم و بعد آروم شدم .

بیشتر این زمان از شدت خونریزی و فشار و درد روی توالت فرنگی نشسته بودم .
فرداش هم دوباره در حد دو ساعت اون درد موجی شدید اومد و دفع لخته و خون زیاد و بعدشم کمر درد شدید طی شب و فرداش هم بی حالی و ضعف و فشار زیاد زیر شکم و درد کمر و سنگینی سر ...
بعدشم خونریزی زیاد در حد پریود سنگین ،

و هر روز لخته های کشدار !!!
هشت ، نُه روز بعدش دفع لخته اندازه لیموترش داشتم ، بعد از ظهرش هم ورم پاهام که ۱۸ ساعت بهبودش طول کشید .
و بعد از اون لخته های کشدار دیگه تموم شدن و فقط لکه بینی خیلی خفیف شد و کم کم تموم شد اینجوری بود که ۲۹ اردیبهشت که اولین درد سقطم شروع شد ، هشتم خرداد آخرین دفعم بود و ۲۴ خرداد اولین پریودم بعد از سقط .

روی هم پروسه سقط من دو هفته از زمان قطع داروهام طول کشید . به طور طبیعی هم انجام شد بدون دارو و کورتاژ و رحمم کاملا پاک شد .

اینها رو نوشتم چون گفتم شاید کسی در این موقعیت باشه و بخواد بدونه بقیه چه تجربه ای داشتن . اگر شما هم تجربه شو دارید بنویسید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی متاسفم بابت انقدر سختی ببخشید ماه چندمتون بود؟

ممنونم ، من از همون اولین سونویی که رفتم دکترم گفت ساک رشد نکرده اما بهم دارو داد برای اینکه شاید رشد بکنه ،

فکر کنم اولین سونو رو توی دو یا سه هفتگی رفتم ، در کل فکر کنم دو ماهی صبر کردم ولی اوکی نشد ، ساک کمی رشد کرد ولی رویانی پدیدار نشد و قلب تشکیل نشد . بنابراین دکتر داروم و قطع کرد و سقط به طور طبیعی انجام شد .

بعد از سقطم بعد از پریود دوم دوباره باردار شدم ، این بار قلب تشکیل شد ولی توی شش هفتگی ایستاد و دوباره مجدد سقط شد 😔 من فیبروم زیاد دارم ، دکتر گفت اول باید جراحی کنی فیبرومات و در بیاری و بعد باردار بشی و الا هر بار سقط می شه . حالا قراره جراحی کنم .

چند وقتتون بود که سقط شد

الان که یادداشت هام و نگاه کردم دیدم اولین بار تو شش هفتگی رفتم برای سونو که دکتر گفت ساک حاملگیت رشد نکرده ، بعد از اون دکتر تا ۳ هفته با دارو نگهش داشت تا شاید رشد کنه ولی نکرد . کلا بارداریم پوچ بود و رویان و قلب تشکیل نشد . که دکتر گفت به خاطر عدم خونرسانی به خاطر فیبروم هام بوده .