نوجوون_ناشناس مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 183 عنوان ترو خدا کمک 55 بازدید | 3 پست بچه ها مدیتیشن واقعا جوابه برای ارامش ؟ من خیلی این چند وقته حالم بده و عصبیم کلانا هم تمرکز هیچی به هیچی همش اهمال کاری دارم خل میشم جدا کمک 1404/10/30 | 21:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اعصاب_معصاب_ندارم عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 501 اره نسبتا اوکیه ولی اگه دیدی با وجود این کارا حالت خوب نشد برو پیش روان شناس 🎀❤️ تویی ک داری این پیام و میبینی خیلی خوشگلی عزیزم قدر خودتو بدون بوس ب مماخت💃🎀❤️🫂
xxemyr عضویت: 1404/10/27 تعداد پست: 49 باید خودتو پیدا کنی . و به خودت عشق بورزیخودتو بغل کن آهنگ آرامش بخش مورد علاقتو پلی کن یجا بشین حسن خوب باشه . اعتماد به نفس داشته باش . عوض میشی کلن
نوجوون_ناشناس مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 183 باید خودتو پیدا کنی . و به خودت عشق بورزیخودتو بغل کن آهنگ آرامش بخش مورد علاقتو پلی کن یجا بشین حسن ... اصلاااا اعتماد به نفس ندارم خیلی از خودمو بدنم بدم میاد امسالم یازدهمم فشار زیاد چون رشتمو با اینکه خودم انتحاب کردم دوست ندارم :) خستم زیاد حالم بده