2777
2789
عنوان

نمی‌خواد بزاره برم دانشگاه

309 بازدید | 26 پست

خانوما من یکی از دانشگاه های تهران هستم

و خوابگاهی ام و فاصله ام از تهران خیلی هست..

با اوضاعی که پیش اومد من برگشتم شهرمون و خب الان امتحانات مجازیه

میگم اگر حضوری بشه باید برم تهران باز ولی مامانم اجازه نمیده بهم میگه اگر میخوای منو سکته و دق بدی برو

میگه مجازی شرکت کن یا یک کاری دیگه کن

سوالی که دارم ممکنه دانشگاه ها تا آخر سال مجازی بشه ؟؟ تا آخر بهمن امتحانات هستن بعدش هم ماه رمضون میشه ممکن نیست مجازی باشه ؟

یا اگر نرم چی میشه ؟؟

سال اولی ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه تا عید کسی نمیره که آزمونای ما تازه 15 اسفند تموم میشن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اوضاع کشور خیلی درهمه

شاید خودشون مجازی کردن

نکردنم یکی دو هفته صبر کن از شروع ترم دیدی اوصاع خوبه برو

بالاخره تهران پایتخته و خطرش زیاده

تو جنگ 12 روزه همه تهرانیا فرار کردن رفتن شهرای دیگه

همسر من هیئت علمی هست و امتحانات مجازی هست

زندگی در کنار عشق، خوشبختی، خنده، لذت، آزادی، دیدن و تجربه کردن... سختی و شکست هم داره.امیدوارم این سختیها باعث نشه که منو بخاطر اینکه انتخاب کردم به این دنیا بیای و مادرت بشم، سرزنش کنی چون زندگی برای همه تلفیق خنده و گریهست و گزینه حذفی نداره

کدوم دانشگاهی دولتی هستی؟

آره دولتی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اوضاع کشور خیلی درهمهشاید خودشون مجازی کردننکردنم یکی دو هفته صبر کن از شروع ترم دیدی اوصاع خوبه برو ...

آره منم همینو میگم هرچی احتمالش هست

مخصوصا خوابگاه من بدبخت هم توی منطقه ۳ تهرانه

مامانم خیلی نگرانه

مجازیه، مامانت حق داره ما یه شهرستان کوچیکیم، دوازده روزی که جنگ بود بچمو مهد نمیذاشتم،

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️