2789
عنوان

دلم خنک شد🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 52 پست
شما نمیدونی چه خبره، حرف نزناز خیلی قبل تر باید نت ، ملی سازی میشداسناد و مدارک جاسوسی بودن تلگرام و ...

اره ملی سازی بشه بریم کره ی شمالی با جهان و دنیای جهانی نتونیم ارتباط برقرار کنیم و امثال شما ها و مسئولین تو توئیتر ول بچرخید و راحت برید اینیستا فقط واسه ملت گویا خرامه اما واسه شما حلال رسماً ملت رو بدبخت کردید با روغن پونصد تومن و تخم مرغ دونه ای ۱۶ هزار تومن و برنج هندی که گیر نمیاد و آدم دو قلم چیپس و پفک میخره میشه یه تومن تنها دلخوشی ملت همین اینتزنت بود که اونم ازشون گرفتید این مملکت هزاران سال زیره دست شما ها بوده ریدید توش ببین چقدر بدبختیم که تو زمستون برق ها قطع میشه و ما که دومین دارنده گاز جهانیم کارشناس میارید تو صداسیما میگه باید گاز رو سهمیه بنده کنیم و بعضی موقع ها قطع کنیم دلتون خوشه که چهارصد هزار تومن یارانه و یه تومن کالا برگ میدید که بخوره تو سرتون ایران روی گنج خوابیده ملتش تو سطل زباله دنبال غذا میگردن هر اتفاقی هم میفته زورتون به نت میرسه هیچ جای دنیا طرف که پول نت میده براش تعیین تکلیف نمیکنن چه برنامه ای داشته باشه چه برنامه ای نداشته باش خیلی ناراحتید نیاید اینیستا برید روبیکای خودتون مملکت هزاران سال زیر دست شما بوده و هرچیم شده گفتید امنیت داریم ،اگه واقعا میتونستید کاری کنید اون بچه نباید دستش کوکتل مولوتوف بود سخن بسیار و وقت اندک

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره ملی سازی بشه بریم کره ی شمالی با جهان و دنیای جهانی نتونیم ارتباط برقرار کنیم و امثال شما ها و م ...

یواش یواش

چه خبرته؟

هرکس هر حرفی مخالف شما بزنه هزارتا تهمت میزنید که شما فلانید بهمانید. آزادی بیان نداریم. نمیتونیم از کشورمان طرفداری کنیم. هم وطن خودمون هزارتا تهمت میزنه نمیذاره دهن مون باز بشه.... انقد مغزتو شست و شو دادن نمیتونی بفهمی یه آدم عادی که از مسئولین هم نباشه، طرفدار کشور و نظامش باشه.

مثل اون پیک موتوری بدبخت تو مشهد که بهش گفتن باید به رهبری فحش بدی، نداده بود تا حد مرگ کتکش زده بودن چند نفری نامردی.

اینترنت ملی معنیش این نیست که به سایت های جهانی وصل نشی. کره یا شمالی خفقانه کلا اینترنت ندارن. به ایران چه ربطی داره؟

اینترنت ملی یعنی مثلاً به جای اینکه تو کروم سرچ کنی، تو گردو یا ذره بین سرچ کنی.

نه اطلاع داری نه اهل مطالعه ای، همه چی رو به هم میدوزی.

بعدم کجای دنیا همه چی آزاده؟

تو آمریکا شم تیک تاک و یه شبکه برا روسیه بود، فیلتره. بله و ایتا مثلا، فیلتره. تمام سایت های شیعه شناسی ایرانی فیلتره تو اروپا و آمریکا . چندتا کشور اروپایی اینستاگرام فیلتره به خاطر محتوای نامناسب و تاثیر روانشناختی ش.

متأسفانه هم فامیل دارم اونور هم دوست و آشنا.

گاز رسانی میدونی چه قققققدر زیرساخت های خفن میخواد؟ تنها کشوری هستیم تو جهان که بالای ۹۰ درصد مردم مون لوله کشی گاز دارن. روسیه گاز اول جهان و کانادا سوم جهان، زیر ۸۰ درصد لوله کشی گاز دارن. با کپسول گاز خودشونو گرم میکنن.

تازه اونجا ها که دارن هم، تو کانادا فقطططط ۸ ساعت تو روز گازشون وصله. میفهمی؟ تازه همونم میانگین دمای خونشون ۱۸-۱۹ میشه با گاز تازه.

بعد ایرانی ها تو خونه با تیشرت میگردن تو زمستون.

همین طوری یه چیزی شنیدی هی بلغور میکنی...

انقد خودتحقیر نباش

ایران عزیزمان با کمک دانشمندان جوان و با اراده، اننننققدر از لحاظ علمی و فناوری قوی شده که دشمن ها دندون تیر کردن نمیذارن مردم بفهمند.

به نظرت ایییین همه بودجه برای چی گذاشتن من و تو اینترنشنال و...راه انداختن ؟ که مغز تو رو شستشو بدن کشور و دو دستی تحویلشون بدی

اون کسی که مغازه اش و جنساش سوخت به خاطر این بود همرنگ جماعت نبود.دوم از این پلتفرم های خارجی خیلی م ...

جماعت کی ن؟!

یه عده جلاد؟ که زن و بچه و مردم رو سوزوندن و انقد کنم زدن تا بمیره؟ یا مسجد آتیش زدن؟ آمبولانس آتیش زدن؟

بله چون شرف داشت

چیزی که بعضیا ندارن😏

شما هم معلومه وضع مالی ت از ماها که خیلی بهتره....الکی ننه من غریبم درنیار....

عدالت این نیست که امثال تو روز به روز جیب تون پر تر بشه، بعد یه عده داغدار بشن...

جماعت کی ن؟!یه عده جلاد؟ که زن و بچه و مردم رو سوزوندن و انقد کنم زدن تا بمیره؟ یا مسجد آتیش زدن؟ آم ...

اگر وضعم خوبه به خاطر اینه که کار کردم زحمت کشیدم خون دل خوردم، مثل امثال بعضیا ماه به ماه پول مفت نمیومد تو حسابم کوپن برنج و مرغ و گوشت و روغن رایگان نداشتم. برای پولم سرمایه ام زحمت کشیدم!

خداروشکر روزیمون رو یکی دیگه میده دست امثال شماها بود مثل مملکت داریتون باید گدایی میکردم.

ننم من غریبم بازی در میارم چون با خون دل کسب و کارم رو راه انداختم، جیب منم روز به روز پر بشه یا نه به تو امثال تو هیچ ربطی نداره، اون کسی که بخواد به کسی آسیبی بزنه میزنه نیازمند سیمکارت های زبرتی همراه اول و ایرانسل نیست.

لطفا دیگه رو پیامم ربپلای نزن، چون با آدمی که خودش رو زده به خواب حرفی ندارم

یواش یواشچه خبرته؟هرکس هر حرفی مخالف شما بزنه هزارتا تهمت میزنید که شما فلانید بهمانید. آزادی بیان ن ...

اره خیلی خوبه اینکه بجای اینستا روبیکا و بجای تلگرام ایتا و بجای تیک تاک سروش و بجای واتساپ بله نصب کنن خودتون از این ک.......هابی که گفتی استفاده نمیکنید بعد میخواد به ملت بچپونید اگه راست میگی بجای توئیترو اینستا گمشید روبیکا اونا یکی دوتا رو ف..یلتر میکنن نه اینکه از بیخ و بن قطع کنن فقط خودشون استفاده کنن این فضای مجازی چون دست شما رو رو میکنه شده بده و آخ و جیز خودتون و عظما توئیتر و اینیستا رو پاک کنید بعد از این ک.....تفت بدید ما اگه نخوایم از برنامه های مزخرف شما استفاده کنیم باید کدوم پدر سگی رو ببینیم

واقعا لطف بزرگی میکنید. در حق کشوری که دومین دارنده گاز جهانه لوله کشی کردید و میخواد سهمیه بندی و بعضی روز ها قطعشم بکنید دبی اگه کپسول گاز میده به مردش عوض اقتصاد درست حسابی داره جوون هاش لامبورگینی و بوگاتی سوار میشن نه مثل جوون بدبخت ایرانی که پراید دو هزاری براش شده آرزو

نه مثل. جوون ایرانی که این همه درس میخونه تهش پانزده تومن حقوق میگیره و دنبال فیل..تر...شکن میگرده اگه بقیه کشور ها هر گوهی هستند. حداقل اینترتشون رو ملی نمیکنن

یه چهار تا دانشمند هم تولید کنید که تخم مرغ نشه دونه ای بیست تومن گوشت نشه کیلویی یک و هشتصد روغن مایع نشه پونصد هزار تومن اون مسئولینی هم که گفتی خودتون تو شورای نگهبان تاییذشون میکنید ما چه گناهی کردیم که مملکت و خودمون گیر شما ها افتادیم

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧