2789
عنوان

دلم خنک شد🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 52 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو بحث و دعوا جوابه ؟

نه... چون به نقطه جوش میرسم... و بعدش گریه😂.... ولی بعضی مواقع که جاش نیست که گریه کنم.. ولی حس گریه دارم.... دست ام رو میخوارونم😂😂😂

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

به مسئولین چه ربطی داره؟مامورین موساد و کومله و پژاک و....با نت بین المللی با هم ارتباط میگیرن

ببین چقدر عقب مونده هستیم که نمیتونن فرق این آدم ها رو با آدم های عادی تشخیص بدن نت هشتاد میلیون آدم زو قطع میکنن بعد خودشون توئیتر توئیت میزنن

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

شما حاضری هرماه میانگین در آمد یک ماه منو بریزی به حسابم تا نتا قطع باشه؟

خب برو تو باسلام و ایتا و....کسب و کار داشته باش.

نزدیکان خودتم ناقص بشن یا کشته بشن، همین طوری میگی؟!

یعنی هر بلایی سرمون نازل بشه حق مونه. با این دل سنگ مون

خب برو تو باسلام و ایتا و....کسب و کار داشته باش.نزدیکان خودتم ناقص بشن یا کشته بشن، همین طوری میگی؟ ...

عزیزم وقتی از کسب و کار آنلاین هیچی سر درنمیاری یه چیزی نپرون نزدیک ۸۰ میلیون هزینه تبلیغات و ربات توی اینستاگرام کردم که پیجم بیاد بالا، من چقدر باید زمان بزارم توی ایتا و باسلام که کانالم یا کسب و کارم بیاد بالا؟؟؟؟؟

چقدر دوباره باید هزینه کنم؟ چقدر باید اعتماد سازی کنم؟

مگه کار یه هفته دو هفته اس؟؟؟ مگه راحته؟

میدونید چقدر آموزش و دوره فروش توی اینستاگرام دیدم؟

ببین چقدر عقب مونده هستیم که نمیتونن فرق این آدم ها رو با آدم های عادی تشخیص بدن نت هشتاد میلیون آدم ...

شما نمیدونی چه خبره، حرف نزن

از خیلی قبل تر باید نت ، ملی سازی میشد

اسناد و مدارک جاسوسی بودن تلگرام و واتساپ و اینستاگرام خیییییلی وقته تو کل جهان درومده

خیییییلی از کشور ها محدودیت دارن و از پلتفرم های خودشون استفاده میکنن

و اینکه متاسفانه دیدیم که نوجوون های همین مردم عادی هم جو گیر میشن

نمیدونم مثلاً نوجوون ۱۵ ساله کی وقت کرده انقد وحشی بشه که کوکتل مولوتوف بندازه تو مغازه ی یه بدبختی و بسوزونه ش...

عزیزم وقتی از کسب و کار آنلاین هیچی سر درنمیاری یه چیزی نپرون نزدیک ۸۰ میلیون هزینه تبلیغات و ربات ت ...

خب ایییین همه مدت میگفتن بیاین تو پلتفرم های داخلی. خارجی ها قابل پیگرد نیستن درصورت مشکل.

اونی که مغازه و جنساش با هم سوخت رفت رو هوا، هزینه نکرده بود؟

خب ایییین همه مدت میگفتن بیاین تو پلتفرم های داخلی. خارجی ها قابل پیگرد نیستن درصورت مشکل.اونی که مغ ...

اون کسی که مغازه اش و جنساش سوخت به خاطر این بود همرنگ جماعت نبود.

دوم از این پلتفرم های خارجی خیلی مورد اطمینان تر از پلتفرمهای داخلی هستن، در صورت مشکلم قابل پیگیری هستن!

میلیون ها آدم از پلتفرمهای خارجی استفاده میکنن، من فروش به خارج از کشورم داشتم میشه بگید مثلا از برنامه روبیکا یا ایتا چطوری میتونم محصول به استرالیا و کانادا و ترکیه بفرستم؟؟