2777
2789
عنوان

عشق و رهایی

150 بازدید | 22 پست

سلام به نظرتون ازدواج با مردی که دوبار جدا شده و خودم سابقه ازدواج ندارم امکان پذیره؟ اصلا منطقیه؟ خودم سنم بالای ۳۰ هست شاغل صاحب خونه و همه چی چون سختگیر بودم قسمت نشد ازدواج کنم ، اینم بگم نمیدونستم دوبار جدا شده فقط یکبارشو میدونستم یه مدت کات کردیم بعد مادرش بهم زنگ زد گفت اگه مشکل جدی نداری باهاش میشه زنگ بزنی بهش اکی شین، من میدونم صد در صد جوابتو میده،دوباره اکی شدیم بعدش بهم گفت دوبار ازدواج کرده نه یه بار میگه تو حیفی برو سراغ زندگیت، و کم محلی میکنه و زنگ مادرشم گردن نمیگیره گاهی سرد گاهی گرم هست البته مدتیه،

میشه خواهرانه نظرتونو بگین مرسی به نظرتون به دلسوزی مرد اعتماد کنم یا نه؟

میگه اوضاع کارشم اکی نیست فعلا نمیخواد تو رابطه باشه با هیچ مونثی ، ولی بعضی وقتا میگه میخوام ازاد باشم بدون هیچ مسیولیتی هر وقت کارم اکی شد بعدش میرم تو رابطه حالا ۱۰ سال دیگه یه سال دیگه شایدم دو روز دیگه اینم بگم از ج نگ به اینور واقعا بیکار شد الان باز یکم شروع شده کارش لطفا نظر بدین ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ک اصلا بهم نمیخورین انگار متولد ۷۰ هستی بخاطر این نباید ب کسی ک دوبار ازدواج کرده خودشم نگفته بهت بلدش الانم نمیخاد تو رابطه باشه کلا ول کن ولش کن بیخیالش شو . مامانشو میخای چیکار اخ چی میگه نمیگه .

من از نزدیک ندیدم نظر بدم خود دانی ولی حیفی دختر

دوبار زن طلاق داده اوضاع کاریش هم که میگی خوب نیست و روابط اجتماعیش هم پایینه که جوابتو درست نمیده

بالای چهل پنجاه سالت هم بود میگفتم نه

سی و چند سال که چیزی نیست

دوبار ازدواج کرده

کارش هم اوکی نیس

مسئولیت پذیر و متعهد هم نیس

شما چجور سخت گیری هستی که با همچین ادمی میخوای ازدواج کنی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اره معلومه ولی دیگه امیدی به عشق و ازدواج ندارم

خب نداشته باشی مجرد باشی بهتره تا با همچین ادمی

از این دست ادما زیاد هست نگران نباش

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من از نزدیک ندیدم نظر بدم خود دانی ولی حیفی دختر دوبار زن طلاق داده اوضاع کاریش هم که میگی خوب نیس ...

مرسی عزیزم بله ۳۴ سالم خیلی ناراحتم دوسش دارم از ایناست که با دست پس میزنه با پا پیش میکشه

دوبار ازدواج کرده کارش هم اوکی نیس مسئولیت پذیر و متعهد هم نیس شما چجور سخت گیری هستی که با همچین ...

نمیدونم همش امیددارم کارش اکی شه چون به کارش علاقه دارم

دوبار ازدواج کرده کارش هم اوکی نیس مسئولیت پذیر و متعهد هم نیس شما چجور سخت گیری هستی که با همچین ...

قبلا بودم الان که ۳۴ سالم شده استرس گرفتم و اینکه ایشونو خیلی دوست دارم بقیه سنتی بودن خواستگار قدر ندونستم

خب نداشته باشی مجرد باشی بهتره تا با همچین ادمی از این دست ادما زیاد هست نگران نباش

بله درست میگی !، غیر خودش به شغلش علاقه دارم انگار یه بخش جذاب از زندگی نکرده منه🥲