2777
2789
عنوان

عشق و رهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 22 پست
بله درست میگی !، غیر خودش به شغلش علاقه دارم انگار یه بخش جذاب از زندگی نکرده منه🥲

شغلش مگه چیه؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اول ک اصلا بهم نمیخورین انگار متولد ۷۰ هستی بخاطر این نباید ب کسی ک دوبار ازدواج کرده خودشم نگفته به ...

با دست پس میزنه با پا پیش میکشه ، با مشاور صحبت کردم میگن مادرا همدست پسراشونن گفتم بیام اینجا هم بپرسم موندم اصلا بخدا چه جوری پا رو دلم بزارم قبل مادرش مادر خودم خبر نداشت حالا مادرمم فهمیده نمیدونم چه جوری بگم پسره نمیخواد 🥲به مامانم نگفتم مطلقس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از نزدیک ندیدم نظر بدم خود دانی ولی حیفی دختر دوبار زن طلاق داده اوضاع کاریش هم که میگی خوب نیس ...

مرسی عزیزم ولی من همش احساس میکنم من ناکافیم اگه رابطم یه شکل دیگه بود باید منو رو سرش حلوا حلوا میکرد 😔

اول ک اصلا بهم نمیخورین انگار متولد ۷۰ هستی بخاطر این نباید ب کسی ک دوبار ازدواج کرده خودشم نگفته به ...

به نظرت نمیخواد یا سرش جای دیگه گرمه؟ مگه میشه مرد رابطه نخواد؟