2777
2789
عنوان

طبیعیه؟؟؟

168 بازدید | 26 پست

شما نزدیک عروسیتون استرس و فکر و خیال داشتید؟؟؟استرس چ چیزایی؟؟به چه چیزایی فکر میکردید؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
من نزدیک عروسیمه انقددددد فکر و خیال میکنم ک حد نداره

به چه چیزی فکر میکنی؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کارم گریه بود فقط

خیلی بده

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است
من نزدیک عروسیمه انقددددد فکر و خیال میکنم ک حد نداره

۹هفته یعنی کی؟؟؟ من حساب کتابم ظعیفه🤣

مدل مو آرایش لباس عروس جهازم جشنمون و...

فکرای بدم میکنی استرس از اینکه اتفاقی بیفته خدایی نکرده همه چیز اونطور که میخوای پیش نره؟؟؟

فکرای بدم میکنی استرس از اینکه اتفاقی بیفته خدایی نکرده همه چیز اونطور که میخوای پیش نره؟؟؟

ن اصلا موج منفی رو از خودم دور میکنم

من رستا ۱۵ سال دارم !!!!😯 تو رو خدا دیگه سنمو نپرسین انقد😐 در ضمن تیکر بارداری نیس تیکر عروسیمه☺️
چرا گریه عزیزم ؟؟؟؟

برای دور شدن

استرسم ک زیاد

ارایشگاه و هزااارتا چیز

ایییسسس

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است
۲۹ تیر🤗

انشالله به سلامتی و دل خوش بری خونه بخت عزیزم

ن اصلا موج منفی رو از خودم دور میکنم

چطوری دور میکنی یکم راهنمایی کن