2777
2789

دلیل کات چی بود؟

نجات دهنده ی من توآیینه نیست اون قاتل انگیزه ی منه😊اما اونی که داری امضامومیخونی به جای من پرانگیزه باش و یادت نره حتی یه انگیزه ی فیک بهتر از بی انگیزه بودنه...باشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیل کات چی بود؟

اگ بگم میزنی تو سرم که چرا دلم براش تنگه الان:)

اصلا بهم احترام نمیزاشت،قضاوتم میکرد مقایسم میکرد،میرفتیم بیرون حاضر نبود منو. ببره کافه ای جایی فقط تو ماشین اونم به جون بابام یه آب معدنیم اول آخرش برام نگرفت از همه مهم تر اینکه شکاک بود در جایی که خودش همه غلطی میکرد این اواخرم فهمیدم هنوز رو اکانت اکسشه ولی اصرار داشت که بی منظوره...

تمام روزو ازم خبر نمیگرفت و اگ من تو اون تایم بدون اجازه میرفتم بیرون شاکی میشد و قهر میکرد

خیلی بهم دروغ میگفت و من میفهمیدم فقط نمیتونستم ثابت کنم

و...

خلاصه دیروز رفتم بیرون قرار شد بهش زنگ بزنم قبل اون دوستم زنگ زد مشغول اون شدم،بهم زنگ زد پشت خط بود درجا جواب دادم همینکه فهمید با دوستم حرف زدم قط کرد

منم دی تحمل این همه بچه بازی و خودخواهی و بی درکی رو نداشتم و بهش پیام دادم ن بهم زنگ بزن نه پیام بده...

اگ بگم میزنی تو سرم که چرا دلم براش تنگه الان:) اصلا بهم احترام نمیزاشت،قضاوتم میکرد مقایسم میکرد،می ...

حق داشتی

بودن کنار کسی که فکرش درگیر اکسش باشه رو میتونستی طاقت بیاری؟

کسی که فکرش درگیر کسی دیگه ای هست نه اونو دوس داشته نه تورو

اخه دوست داشتن واقعی این شکلی نیست:)))

یا بهش برگرد و بگو از نوبسازین و همچی متقابله و نباید حتی توفکرش هم بهت خیانت کنه که اینچیزا به احبار نمیشه و آدمها نمیتونن تغییرکنن

یا فراموشش کن و اینوبدون طبق نظر روانشناسا این دلتنگی یجوری اعتیاده و وابستگی دووم بیار و تحمل کن و براش ارزوی خوشبختی کن و ببخشش:)))

نجات دهنده ی من توآیینه نیست اون قاتل انگیزه ی منه😊اما اونی که داری امضامومیخونی به جای من پرانگیزه باش و یادت نره حتی یه انگیزه ی فیک بهتر از بی انگیزه بودنه...باشه؟

حق داشتیبودن کنار کسی که فکرش درگیر اکسش باشه رو میتونستی طاقت بیاری؟کسی که فکرش درگیر کسی دیگه ای ه ...

موضوع اینه من کاملا میدونم آدم اشتباهیه برام🥲ولی اصلا دست خودم نیست کع دوسش دارم

انقد این آدم در حقم بد کرده نمیتونم به اطرافیانم بگم که دلم تنگشه

نفسم میگیره بقران

فقط نمیدونم چیکار کنم

قبلا اینجوری نبود من روی خوبشم دیده بودم💔🥲

کم کم همه چی عوض شد و فهمیدم خیلی بم دروغ میگه

من برعکس اون همه کار براش کردم ولی انگار وظیفم میدونست اونارو...