من یه داداش دارم که همیشه توقع داره دیگران کارشو انجام بدن موقع زایمان زنش رفته بودن شهرستان یه ماه اونجا بودن ،شغلش مکانیکه موتورش رو تعمیرگاه صاحب کارش جاش گذاشته بود صاحب کارش زنگ زده بوده گفته بودبیا موتور رو بردار اینم به خواهرم زنگ زده بود به شوهرت بگو برو برام بیاره موتور رو شوهر خواهرم اون روز سرکار نرفت و رفت موتور رو آورده با یه وانت چون انگار تصادف کرده بود موتور پول وانتی رو هم خواهرم چند بار به داداشم گفته بود ولی اون پرداخت نکرده بود چون عادتشه خودشو به کوچه علی چپ بزنه برای همین شوهر خواهرم مجبور شد پرداخت کنه بعدش کلی با خواهرم دعوا کرده بود که داداشت هر وقت کاری داری به ما زنگ میزنه چون قبلا هم اتفاق افتاد و داداشم از پول دادن طفره رفته خواهرم جریان رو به من گفت منم امروز به مادرم گفت چرا پول وانتی رو نداده میداد تا اینجوری نمیشد به من میگه شما به درد داداشاتون نمی خوردید خواهرای خوبی نیستید به تو چه ربطی داره
نه گلم چرا ضایع بشی بهرحال شما یک خانواده هستید .وباید مادرتون اینجور مسائل را حل کنه
چون من میدونم مادرم اهل حل مسئله نیست اگر چیزی بهش بگی سریع طرف پسرشو میگیره بعدم بهش گفتم رفتارهای تو پسرتو اینجوری کرده ولی این زیر بار نمیره انگار عالم و آدم باید به پسراش باید خدمت کنن