2777
2789
عنوان

رویای پزشکی…

| مشاهده متن کامل بحث + 4949 بازدید | 196 پست
ولی واقعا اونجور که بقیه فکر میکنن توش پول نیستمگر اون متخصصای با سابقه و قدیمی که زیاد در بیارن

مگه دانشجوهای پزشکی نمیتونن بامشاورکنکوروکلاس خصوصی داشتن دوران دانشجوییشون هم درآمدداشته باشن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی اینارو میدونم توقع درامد عجیب غریبم ندارم ولی اینکه بعد این همه سال درس خوندن درامدت در حدی نی ...

الان من کارمند درآمدم در حد ماشینه؟ شما پزشکها درس میخونید ما هم درس میخونیم منتهی درس ما آکادمیک نیست.ما شاید چهار سال فقط لیسانس بخونیم و نهایت هم ارشد بشه شش سال ولی بازم دوره و کلاس تخصصی میریم بازم یاد میگیریم تازه با حقوق خیلی کم..من 32 سالمه و حقوقم تازه سی تومن شده..با کلی دوره و مدرک

خوب کشورهای خارجی حقوق یه پزشک و رفته گر یکی هست همه در یک سطحن چرا پزشک میشید فکر میکنید باید پول پ ...

عزیزم توقع پول پارو کردن ندارم ولی توقع دارم بعد این همه سال درس خوندن و سختی کارم، به اندازه تلاشم بهم حقوق بدن

رفتگرم محترمه ولی سطح و شان این دو شغل با هم یکی نیست عزیزم

پول نداره که اکثرا رفتن توی کار تدریس دیگه همه دنبال پرستیژشن

الان پزشکی پرستیژ خاصی نداره.طرف باید پزشک خوبی باشه تا به قولی پرستیژ بشه براش.. پزشک پولکی بد پرستیژ نداره

عزیزمشاید اولویت پول نباشهولی پزشکاهم ادمن وقتی میبینن در ازای کارشون درامد لازم رو نمیگیرن قطعا دلس ...

دقیقا حرف منم همینه

حق من نیست بعد این همه تلاش و زحمت ، یه درامد معقول بگیرم؟

نه حالا خیلی زیاد ولی اینم ک میدن خیلی پایینه

نمیدونم چی بگمفقط میدونم دارو و پزشکی ارزش ده سال پیش رو ندارندرامد ها کمتر شدهباز وضعیت دندون بهتره ...

مرسی عزیزم

دندونم والا یکی از دوستام هست اونم میناله😂