درامد واقعیت بعد ورود به بازار کار یا گرفتن تخصص مشخص میشه
اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.
عزیزمشاید اولویت پول نباشهولی پزشکاهم ادمن وقتی میبینن در ازای کارشون درامد لازم رو نمیگیرن قطعا دلس ...
الان اینجوری نیست که درآمد پزشک کم باشه..یه پزشک اگر شغلش رو دوست داشته باشه پول خودش میره سمتش اگر پزشک خوبی باشه اگر وجدان کاری خوب و تشخیص خوب داشته باشه و اولویت درمان باشه نه پول ،پول خودش میره سمت اون پزشک..پزشک دیر به درآمد میرسه قبول دارم ولی وقتی برسه از خیلیا بیشتره از کارمند حداقل بهتره
اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.
عزیزم من رشته مو دوس دارم ولی اینکه به اندازه زحمتی که کشیدم الان درامد ندارم ناراحتم میکنهاینکه بعد ...
میدونم عزیزم درکت میکنم
باز خداروشکر که توی رشته و کاری هستی که علاقه داری حسرت چیزی رو نخور تو شجاعت دنبال کردن علاقه ات رو داشتی چیزی که خیلی ها ندارند و به خاطر پول و به به و چهچه بقیه میرن تو رشته ای که دوستش ندارند
در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻🦰☕🌱