2777
2789
عنوان

رویای پزشکی…

| مشاهده متن کامل بحث + 4949 بازدید | 196 پست

نمیدونم چی بگم

فقط میدونم دارو و پزشکی ارزش ده سال پیش رو ندارن

درامد ها کمتر شده

باز وضعیت دندون بهتره

امیدوارم موفق باشی

تو دیگه تقریبا آخر مسیری با یه برنامه درست میتونی به درامد خوبی برسی نگران نباش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با توجه به حرفایی که زدی باید عنوانت رو مینوشتی رویای پولچه کسایی که فقط به خاطر پول میرن پزشکیچه فا ...

عزیزم من رشته مو دوس دارم ولی اینکه به اندازه زحمتی که کشیدم الان درامد ندارم ناراحتم میکنه

اینکه بعد این همه سال درس خوندن، کنکور دادن، کشیک و فلان ، یه حقوق پایین دارم که حتی نمیشه یه ماشین معمولی خرید

والا همچین پولی هم نداره

اگر پول نداره این همه آدم دنبال چی هستن ؟

همه فکر میکنن با پزشکی پولدار میشن

اگر پزشکی پول میآورد چرا بهترین اساتید کنکور پزشک هستند ؟

لابد کنکور درآمدش بیشتر از پزشکی عه دیگه

کاش بقیه اینو بفهمن که واسه پول سمت پزشکی نروند

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

طرح که درآمدی نداره

درامد واقعیت بعد ورود به بازار کار یا گرفتن تخصص مشخص میشه

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

عزیزمشاید اولویت پول نباشهولی پزشکاهم ادمن وقتی میبینن در ازای کارشون درامد لازم رو نمیگیرن قطعا دلس ...

الان اینجوری نیست که درآمد پزشک کم باشه..یه پزشک اگر شغلش رو دوست داشته باشه پول خودش میره سمتش اگر پزشک خوبی باشه اگر وجدان کاری خوب و تشخیص خوب داشته باشه و اولویت درمان باشه نه پول ،پول خودش میره سمت اون پزشک..پزشک دیر به درآمد میرسه قبول دارم ولی وقتی برسه از خیلیا بیشتره از کارمند حداقل بهتره

پزشکی یعنی خدمات یعنی درمان مردم یعنی هوش هیجانی بالا و علاقه به کمک به مردم.. هرگز نباید درآمد اولو ...

همه ی اینارو میدونم

توقع درامد عجیب غریبم ندارم ولی اینکه بعد این همه سال درس خوندن درامدت در حدی نیست که حتی یه ماشین معمولی بتونی بگیری خیلی ناراحت کنندس

عزیزم من رشته مو دوس دارم ولی اینکه به اندازه زحمتی که کشیدم الان درامد ندارم ناراحتم میکنهاینکه بعد ...

یعنی نمیدونستی پزشکی دورش طولانی هست و شاید دیر به درآمد برسه ؟

حقوق پایه مون ۱۷ طرحه ایشونم؟

کارانه چقدره؟

اگر رفرنس معتبری برای صحبت هاتون ندارید یا به دنبال تخلیه ی کمبود هاتون با توهین و بحث تو سایت هستید ، ریپلای نکنید.متعصب و شخصیت پرست و جنگ طلب ، همیشه یک احمق باقی میمونه ، چه چپ باشه چه راست.

عزیزم من رشته مو دوس دارم ولی اینکه به اندازه زحمتی که کشیدم الان درامد ندارم ناراحتم میکنهاینکه بعد ...

میدونم عزیزم درکت میکنم

باز خداروشکر که توی رشته و کاری هستی که علاقه داری حسرت چیزی رو نخور تو شجاعت دنبال کردن علاقه ات رو داشتی چیزی که خیلی ها ندارند و به خاطر پول و به به و چهچه بقیه میرن تو رشته ای که دوستش ندارند

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

پزشکی عشق میخواداگر کسی برای پول میخواد پزشک بشه؛ بهتره واقعا سمتش نرهاگر پول برای کسی مهم تر از کمک ...

مرسی از نظرت عزیزم

ولی تو کامنتای قبل راجع به این موضوع گفتم