_چکامه_ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 503 عنوان کمک لطفا😢😢😢😢😢😢 162 بازدید | 18 پست من بیست هفته باردارم و دختر شش سالم بیماری دیت پا و دهان گرفته۱ ایا این بیماری برای من و جنینم خطر داره من باید چیکار کنم به بعضیام باید گفت اگه حس میکنی خیلی تو بارته واست گاری بگیرم 1397/02/23 | 02:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_چکامه_ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 503 بیماریش چی هست ویروسیه؟ اره کف پاهاش جوش های قرمز زده و دستاش تاول زده و همین طور تو دهنش فکر کنم تو مهد گرفته به بعضیام باید گفت اگه حس میکنی خیلی تو بارته واست گاری بگیرم
_چکامه_ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 503 اصلا چی هست این بیماری اول گلودرد گرفت و تب کرد و بعد دو روز کف پاش جوش های قرمز ریز زد و بعد روی دستش تاول زد و همین طور دهنش من فکر کردم ابله مرغونه و بردمش دکتر گفت یه ویروسه که تو مهد ها شایع شده به بعضیام باید گفت اگه حس میکنی خیلی تو بارته واست گاری بگیرم
janane عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 18347 اره کف پاهاش جوش های قرمز زده و دستاش تاول زده و همین طور تو دهنش فکر کنم تو مهد گرفته اخی بمیرماگه دوره بیماریش یه هفته هست اگه مادرتون میتونه نگهش داره
bibighol عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 2236 اول گلودرد گرفت و تب کرد و بعد دو روز کف پاش جوش های قرمز ریز زد و بعد روی دستش تاول زد و همین طور د ... وای عزیزم .خب به دکتر میگفتی واگیر داره یا نه.واگیر نداشته باشه مسئله ای نیست یا همین الان سرج کن
_چکامه_ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 503 وای عزیزم .خب به دکتر میگفتی واگیر داره یا نه.واگیر نداشته باشه مسئله ای نیست یا همین الان سرج کن واگیر داره ولی نمیتونم که ازش دور بشم میخوام ببینم اگر منم بگیرم واسه جنین خطر داره یا نه به بعضیام باید گفت اگه حس میکنی خیلی تو بارته واست گاری بگیرم
_چکامه_ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 503 اخی بمیرم اگه دوره بیماریش یه هفته هست اگه مادرتون میتونه نگهش داره نه نمیتونم ازش دور بشم به بعضیام باید گفت اگه حس میکنی خیلی تو بارته واست گاری بگیرم
bibighol عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 2236 واگیر داره ولی نمیتونم که ازش دور بشم میخوام ببینم اگر منم بگیرم واسه جنین خطر داره یا نه بله خوب معلومه ضرر داره .نمیتونی بزاریش پیش مادری خواهری کسیت
janane عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 18347 نه نمیتونم ازش دور بشم تا میتونی شیر ومواد غذایی که قوای بدنت رو زیاد کنه بخور تا میتونی دور باش ازش با فاصله ازش باشدوره اش چند روزه اس؟