2777
2789

یک پسره بود سه ماه اشنا شدیم رفت و امد کردیم قرار بود بهمن عقد کنیم که من ازش خیانت دیدم و جواب رد بهش دادم همین دو هفته پیش

چند بار هم گفتم خواهرش و مادرش اینا رفتن محل کار مادرم و عجز و التماس کردن که ما بهشون فرصت بدیم و گفتیم نه

امشب باز پدر و مادرش رفتن پیش مامانم و باباش گفته من سیدم خواب دیدم دخترت برام چای اورد و پدربزرگش که فوت شده هم حضور داشت و گفت به سلامتی محرم شدن و لبخند زد و خوابم صادقه اس باید دخترتو به ما بدی پدربزرگش هم راضیه

بعدشم گفته پسرم دو هفتس سرکار نرفته و همش داره گریه میکنه میگه دختره بهم تهمت زده من آیندمو باهاش تصور کرده بودم به همین راحتی منو ول کرد رفت 😐😐😐

مامانمم باز تحت تاثیر قرار گرفته و داره منو مجبور میکنه ک با پسره دوباره صحبت کنم

چیکار کنم ؟ با همین گوشای خودم شنیدم که رفیقش بهش زنگ زد گفت کیس جور کردم بیا

اصلا این جمله معنی دیگه ای میتونه بده به نظرتون؟🙄

Люди, которые не понимают твоего молчания, никогда не поймут твоих слов

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم فردا صبح بیدار شو خودت رو بزن به گریه بگو دیشب خواب دیدم یه سید اومد تو خوابم گفت ته این ازدواج نابودی و تباهی

نکن

گریه کنی هااا

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

چی بگم والا شاید منظورش کیس کامپیوتر بوده😂😐ببخشید شوخی بود

منم یه خواستگار داشتم ۱۳ سال بزرگتر بعد پیجشو پیدا کردم دیدم واییییی چقد پور.ن استار و زن صیغه ای و ساعتی و پیج باسن گنده هارو فالو داره

هفت هشت بار اومدن خاستگاری التماس و فلان که پسرمون عاشق شده منم رد کردم حالا زن گرفته بازم هی خیره اس به در خونمون

وای سید دیدی فرار کن. "من سیدم، خوابام درسته. من سیدم، نفرین و آهم میگیرتت. من سیدم، فلانم بهمانم." سیدا فقط برای طایفهی خودشون خوبن.

اینایی که میبینی اینقدر پیله و پاپیچن، یه ریگی تو کفششونه.

چی بگم والا شاید منظورش کیس کامپیوتر بوده😂😐ببخشید شوخی بود منم یه خواستگار داشتم ۱۳ سال بزرگت ...

پیج اینم من چک کردم دقیقا همینجوری بود ( حتی بدتر از چیزی که گفتی چون خواستگار من افراد ۲ جنسیتی بیزنسی هم فالو کرده بود)🫥😭 من اولش گفتم شاید مال گذشته بوده و ادم شده ...ولی بازم دیدم دنبال اینکاراس

هرچی هم جواب رد میدم پیله کردن لعنتی ها تا منو بدبخت نکنن ول کن نیستن

هرکسی ارزش یه بار فرصت دادنو داره.من میگم بهش فرصت بده ولی زود عقد نکن .زیر نظر بگیرش

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

هرکسی ارزش یه بار فرصت دادنو داره.من میگم بهش فرصت بده ولی زود عقد نکن .زیر نظر بگیرش

اخه کسی که تو مراحل اشنایی و قبل عقد هم داره خیانت میکنه رو چجوری باید بهش فرصت بدم ؟هنوز به من محرم نشده سرو گوشش میجنبه بعدا که من براش عادی بشم دیگه هیچ جوره نمیتونم جلوشو بگیرم

اخه کسی که تو مراحل اشنایی و قبل عقد هم داره خیانت میکنه رو چجوری باید بهش فرصت بدم ؟هنوز به من محرم ...

گفتم شاید طرفت ارزشش رو داشته باشه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!