2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی کنار هم خوشبخت وعاقبت به خیر باشید  اما بازی روزگار بد بازی هست

ممنون ان شاالله.خدایا خودت بخیر کن.بدون بچم میمیرم یه لحظه.ولی مال من باشما فرق داره.سرنوشت قبلش معلوم نیست از کجاس.ولی شماها معلوم بوده از کجان

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
ممنون ان شاالله.خدایا خودت بخیر کن.بدون بچم میمیرم یه لحظه.ولی مال من باشما فرق داره.سرنوشت قبلش معل ...

اره من سالی یکبار پدرو مادرش رو میدید 

بعد بچه من گذشته خودشو میدونست 

اره خودم بچه دارم دوقلو  چه قدر دست وپای پدرشو بوسیدم اما بویی از انسانیت نبرده ان

بعداین همه سال تازه بفکر بچه افتاده!واقعا که.متاسفم براش.بازشکر خودت بچه داری و تنهانموندی

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
من دقیقا ۱.۵ سال بچه مادر مرده بزرگ کردم پیش مادر بزرگ پدر بزرگش بود باباش که پی ول بودن خودش اخرش چ ...

💔💔😑😑

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕
نه بچه رو نه مادش خواست نه پدرش  منم با همسرم حضانتش و قبول کردیم اما الان باباش اومد بردش

اونم راحت رفت

منم دخترم و از پرورشگاه آوردیم یک هفتش بود آوردیمش العان4ماه و نیمشه.میترسم از حرفاتون و اتفاقایی که ...

عزیزم خدا نکنه .....تازه مال تو فرق داره خانومی از همون کوچیکیه ...پدر و مادری جز تو رو نمیشناسه

عزیزم خدا نکنه .....تازه مال تو فرق داره خانومی از همون کوچیکیه ...پدر و مادری جز تو رو نمیشناسه

فدای تو دوست خوبم.مرسی بابت دلگرمیت.الهی هرگز نفهمه