2777
2789
عنوان

بچهاا بیاین🥲🥲🥲

214 بازدید | 51 پست

سلااام

راستش من دارم ازدواج میکنم و روی پاهام بخاطر ترک پوستی یه مقدار تیره شده، یا مثلا قسمت هیپ دیپ هم همینطور ، درکل بدنم روشنه اما این دو قسمت ک تیره شدن و بدنم دو رنگ شده عذابم میده

درکل توصیتون چیه؟بنظرتون مردا خیلی ب این موضوع اهمیت میدن؟

مثلامن پوستم گندم گونه و بیرون خب ارایش میکنم طرف تا حالا بدون ارایش ندیده... بنظرتون دوران عقد باید بدون ارایش برم پیشش یا ن کلا همیشه میکاپ داشته باشم؟همش حس میکنم ممکنه بدون میکاپ خوشش نیاد چون یه مقدار پوستم موقع ارایش روشن تره😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتماد به نفس داشته باش

مگه بدن ملت بدون ایراده؟

ادم درست درکش میرسه که بدن خودشم عالی نیست

پس بیخیال اینا

و چرا همیشه میکاپ؟گاهی هم فقط با یه رژلب برو

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بدن همه تیرگی داره ی بدن نرمال اینجوریه بدن نامزدتم تیرگی داره قطعا

چرا بدون ارایش نری؟اگه پیش خودت فکر میکنی قراره خوشش نیاد بعدا خوشش نیاد چی؟هر چند اینا ساخته ی ذهن خودته اگه ادم نرمالی باشه قطعا چهره ی بدون ارایش معصومانه تره و اونم اونجوری دوست داره

اعتماد بنفس داشته باش حتی اولین بار بدون ارایش دید صاف وایسا حرفی زد بگو میدونم بدون ارایش خیلی خوشگلم کلا انرژی منفی نده بهش

مردا اکثرا متوجه نمیشن

اعتماد به نفس داشته باش مگه بدن ملت بدون ایراده؟ادم درست درکش میرسه که بدن خودشم عالی نیست پس بیخیال ...

نمیشه حس میکنم پوستم تیره است

همهه جا ضد افتاب رنگی میزنم رنگ پوستمو دوست ندارم

من تا حالا هر چی دیت رفتم همش بدون آرایش بوده خودم اصلا لوازم آرایش ندارم حتی یه رژ لب یا ضدآفتاب خو ...

ممنونم عزیزم

خب شاید شما رنگ پوستتون روشنه طوری ک میشه همونطوری رفت بیرون ولی برامن گندمی متوسط هست و حس میکنن زشتم با این رنگ پوست جز خانوادم تا حالا کسی بدون میکاپ ندیده منو

نمیشه حس میکنم پوستم تیره استهمهه جا ضد افتاب رنگی میزنم رنگ پوستمو دوست ندارم

بالاخره ازدواج که میخوای باهاش کنی!

وقتی خوابی چی

نمیشه که

اینجوری نباش

بدون ارایش برو

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیچاره نامزد من برای اولین بار که از آرایشگاه اومده بود دنبالم (برای عروسی دخترعموم رفته بودم)

هر چی میزدم به شیشه در رو باز نمیکرد در این حد تغییر کرده بودم و نمیشناخت با ارایش🤣🤣

زنگ زدم به گوشیش در ماشین رو باز کرد