2777
2789
عنوان

بچهاا بیاین🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 51 پست

تنها چیزی که من اینجا میبینم دیدگاه منفی خودت نسبت به خودته، خودت رو همینجوری که هستی دوست داشته باش. پسره بنده خدا هم فکر نمیکنم واکنش بدی نشون بده اگه بفهمه. در مورد ظاهر خودت هم احساس بدی نداری بیشتر رنگ پوستت ناراحتت میکنه ، شاید یه اتفاق بد راجع به همین تو بچگی افتاده؟ نمیدونم فقط دارم حدس میزنم. راستی ببین اگه طرف مقالات همچین نقص های کوچیکی (ترک پوستی یا تیرگی بیشتر) داشته باشه نظر خودت در موردش عوض میشه؟

خلاصه که با طرف مقابل هم صادق باش، طبیعتاً اگه پسره آدم درستی باشه نباید مشکلی پیش بیاد ولی همیشه توی روابط صداقت توی هر موضوعی به نظر من مهمه.

معنا برای من معنا ندارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدن همه تیرگی داره ی بدن نرمال اینجوریه بدن نامزدتم تیرگی داره قطعاچرا بدون ارایش نری؟اگه پیش خودت ف ...

اخه مثلا من ضدافتاب رنگی استفاذه میکنم، چندین درجه روشن تر از رنگ پوست خودمه برا همین واهمه دارم

یعنی میگی قبل عقدم بدون میکاپ برم پیشش؟

ممنونم عزیزمخب شاید شما رنگ پوستتون روشنه طوری ک میشه همونطوری رفت بیرون ولی برامن گندمی متوسط هست و ...

نه فداتشم منم سبزه هستم من جوش دارم جای جوش هم دارم ولی خودت رو دوست داشته باش

مطمئنم خیلی قشنگی

تنها چیزی که من اینجا میبینم دیدگاه منفی خودت نسبت به خودته، خودت رو همینجوری که هستی دوست داشته باش ...

بابا مرد ها اصلا اهميت نمیدهند اگر که سنشون بالاتر باشه که هیچی

من یه روز گفتم دارم میرم اصلاح

گفت عه مگه تو اصلاح هم کرده بودی صورتت رو قبلا😐

تنها چیزی که من اینجا میبینم دیدگاه منفی خودت نسبت به خودته، خودت رو همینجوری که هستی دوست داشته باش ...

نه خب ترک پوستی داشته باشه من مشکلی ندارم درکل دوسش دارم

ولی مردا عقلشون ب چشمشونه

نمیدونم چکار کنم

حتی شاید دکتر پوست برم یا مزوژل تزریق کنم ی درجه روشن تر شم

نه فداتشم منم سبزه هستم من جوش دارم جای جوش هم دارم ولی خودت رو دوست داشته باش مطمئنم خیلی قشنگی

لطف داری عزیزدلم نمیدونم تا حالا بدون میکاپ نرفتم بیرون همه تصور میکنن پوست صورت من روشنه درحالیک نیست همش میکاپه