2777
2789
عنوان

ناراحتم خیلی

119 بازدید | 10 پست

خانوادم با ازدواجم با عشقم مخالفن دلیلشونم منطقی نیست الان قراره برا بار اخر بیان خواستگاری این دفعه با یکی از بزرگان فامیلمون ولی خانوادش خیلی ناراحتن چون میدونن اخرین باره و چند بار اومدن و نشد الانم ناراحتن برای منو و اون چون میدونن اگر باز خانوادم جوابشون منفی باشه هر دومون از لحاظ روحی باز آسیب میبینیم خانوادش منو خیلی دوست دارن حتی همیشه ازم میپرسن اگر حالت بد میشه الان نیایم و هرجور بگی پا پیش میزاریم میشه دعامون کنید خیلی همدیگرو دوست داریم 😔💔

چی بگم والا

معمولا هر کیو دیدم بدون رضایت خانواده ازدواج کرده به جای خوبی نرسیده

چون خانواده سنگ اندازی می کنه و اون عشقو تبدیل به نفرت می کنه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم والامعمولا هر کیو دیدم بدون رضایت خانواده ازدواج کرده به جای خوبی نرسیدهچون خانواده سنگ انداز ...

اره میفهمم حرفتو همینطورم هست خانواده ها هر کاری میکنن خراب بشه من خانوادم دلیل منطقی ندارن میگن پسره خوبه ولی ن

اره میفهمم حرفتو همینطورم هست خانواده ها هر کاری میکنن خراب بشه من خانوادم دلیل منطقی ندارن میگن پسر ...

لابد کس دیگه ای در نظر دارن

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
بگو پس با خوشبختی من مشکل دارین😒

همیشه همینطور بودن خیلی زدن نابودم کردن من روحم نابوده تمام بیماری های افسردگی رو گرفتم خودم خرج خودمو میدم مستقلم مدام میگن ما وظیفه ای در قبالت نداریم اما همیشه دخالت میکنن تو زندگیم همش حرفه

همیشه همینطور بودن خیلی زدن نابودم کردن من روحم نابوده تمام بیماری های افسردگی رو گرفتم خودم خرج خود ...

الهی عزیزم انشالله با کسی که دوسش داری ازدواج کنی و خوشبخت بشی از خانوادتم یکم دوری کن میفهمم چی میگی تایپیک قبلیت خوندم