2821
2789
عنوان

شک به سقط😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 51 پست

[QUOTE=59314244]کسی که تهدید به سقطه نباید واژینال سونو بشه عزیزم[/QUOT

اخه ی نفر ک تو ایران نبود ب من گفت کلا اونورا سونوهاشون واژیناله..شکمی انجام نمیدن بخاطر همین گفتم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم از هفته پنج لکه بینی گرفتم که دکتر بهم شیاف و دوفاستون داد

درضمن سونو وازینال هم داشتم در هفته ی هفت

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....
[QUOTE=59314244]کسی که تهدید به سقطه نباید واژینال سونو بشه عزیزم[/QUOT  اخه ی نفر ک تو ایران ...

من الان بخاطر لکه بینی بستری شدم بیمارستان. تحت هیچ شرایطی منو واژینال سونو نمی کنن که سرویکس تحریک نشه. حالا اونجا رو نمی دونم، ولی فکر کنم اونا هم رعایت کنن، حالت اینترکورس داره سونوی واژینال

اهان راستی مثل اینک اونجا سونو واژینال انجام میدن ...سونو واژینال وضعیت جنین ۶هفته رو نشون میده  ...

اره سونو واژینال انجام می دن. نه استراحتم ، از جام بلند نمیشم

کسی که تهدید به سقطه نباید واژینال سونو بشه عزیزم

اخه غیر این مورد هم نمیشه وضعیت جنین و متوجه شد، من گفتم از ایران برام بفرستن ولی تا مطمئن نشدم جنین نمرده نمی تونم از شیاف استفاده کنم.

من الان بخاطر لکه بینی بستری شدم بیمارستان. تحت هیچ شرایطی منو واژینال سونو نمی کنن که سرویکس تحریک ...

درسته ولی راه دیگه ای هم واسه تشخیص وضعیت جنین نیست

تا چند وقت لکه بینی طول کشید و از شیاف استفاده کردی.

تا حدود سه ماه و نیم به طور مداوم

بعد از اون هم گاهی سراغم اومده تا همین الآن  

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....
تا حدود سه ماه و نیم به طور مداوم بعد از اون هم گاهی سراغم اومده تا همین الآن    

ولی یه ماهه دیگه نی نی به دنیا میاد خوشحال باش، من تازه اول راهم و نگرانی، امیدوارم بمونه. اگه جمعه برم سونو و سالم باشه، خیلی امیدوارم میشم.

ولی یه ماهه دیگه نی نی به دنیا میاد خوشحال باش، من تازه اول راهم و نگرانی، امیدوارم بمونه. اگه جمعه ...

میمونه جانم به حق این شبای عزیز من خیلی وضعش بد بود،خدا بزرگه

دوفاستون چه نوع قرصیه خوبه؟ باید زیر نظر پزشک مصرف کرد؟

راستش خیلی نمیدونم در موردش ولی میدونم مثل ایزوپرین از زایمان زودرس و یا سقط جلوگیری میکنه

بله حتما باید پزشک تجویز کنه عزیزم

کدوم کشور هستی؟