2821
2789
عنوان

شک به سقط😔

1654 بازدید | 51 پست

سلام، می خواستم از دوستانی که در این زمینه تجربه دارن، راهنماییم کنن.

هفته ۵ بارداری هستم، ۵ شنبه صبح که رفتم دستشویی بعد از خشک کردن مقداری ترشح همراه با خون قهوه ای رو دستمال دیدم. البته شب قبلش کمرم درد گرفته بود. اومدم استراحت کردم تا تونستم یه وقت از دکتر بگیرم برای چکاب. گفت ۴ هفته و ۶ روز و اینقدر کوچک که نمی توان در مورد وضعیتش نظر داد یه هفته دیگه بیا دوباره . من خودم به خودم استراحت مطلق دادم ولی از ۵ شنبه تا امروز هرزگاهی ترشحاتم قهوه ای رنگ است و در حال حاضر کمر درد بدی گرفتم و ترشح قهوه ای بیشتری دفع کردم.

یه قرص بگم میخری بخوری بهت قول میدم سقط نشه من خودمم خوردم

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ترشح قهوه اي نشانه بدي نيست قرمز و صورتي خوب نيست

بازم استراحت كن و هفته هشت يا نه برو سونو

احتمالا هماتوم جفت داري كه لك قهوه اي ميبيني منم اينجوري بودم دكتر بهت شياف ميده

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
یه قرص بگم میخری بخوری بهت قول میدم سقط نشه من خودمم خوردم

حتما هلیاجان ولی من ایران نیستم و اینجا خرید هر قرصی باید با تجویز پزشک باشه ولی اگه بهم بگی شاید بتونم بگم برام بخرن و بفرستن. ممنون

عزیزم تا سونو نشون نده ک وضعیت جنین سالمه نمیسه کاری کرد 

منم هفته هفت لک داشتم دکتر اول ب من گفت سونو برو از سالم بودنش مطمئن بشم بعد بهم شیاف و قرص داد 

فعلا استراحت کن منم لک قهوه ای لخته ای داشتم چیزی نیست نگران نباش

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

من هفته ی چهارم لک بینی و ترشح قهوه ای داشتم دکتر بهم امپول و شیاف پروژسترون تجویز کرد دو روز بعد خوب شدم

همچنان هم هر شب شیاف استفاده میکنم گفته تا ۳ هفته ادامه بدم

ترشح قهوه اي نشانه بدي نيست قرمز و صورتي خوب نيست بازم استراحت كن و هفته هشت يا نه برو سونو احت ...

شما استراحت مطلق داشتین، و در چه هفته ای دکتر بهتون شیاف داد؟ اینجا معمولا تا از زنده بودن جنین مطمئن نشن شیاف یا چیز دیگه ای تجویز نمی کنن.

عزیزم تا سونو نشون نده ک وضعیت جنین سالمه نمیسه کاری کرد  منم هفته هفت لک داشتم دکتر اول ب من ...

مرسی، امیدوارمشما استراحت مطلق داشتین یا بیرون برای انجام کار می رفتین؟

حتما هلیاجان ولی من ایران نیستم و اینجا خرید هر قرصی باید با تجویز پزشک باشه ولی اگه بهم بگی شاید بت ...

ایزو پرین عالیه

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄
شما استراحت مطلق داشتین، و در چه هفته ای دکتر بهتون شیاف داد؟ اینجا معمولا تا از زنده بودن جنین مطمئ ...

اره من الانم استراحت مطلقم از هفته هفت لک داشتم همون موقع شروع کردم ...اگه علائم بارداریو داشته باشی نشونه خوبیه حال تهوع تکرر ادرار درد سینه 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
ایزو پرین عالیه

اره واقعا دکترم ب منم داد از نون شبم واجب تره