2821
2789
عنوان

شک به سقط😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 51 پست
مرسی❤️

فقط با یه لیوان پر آب بخورش. من اوایل با یه قلوپ آب میخوردم ایزوپرینو، تپش قلب میگرفتم ناجور.

دکترم گفت با اب زیاد بخور

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
شما استراحت مطلق داشتین، و در چه هفته ای دکتر بهتون شیاف داد؟ اینجا معمولا تا از زنده بودن جنین مطمئ ...

نه استراحت مطلق نبودم ولي گفت مراعات كنم همون سونو اول كه انجام دادم گفت هماتوم پشت جفت داري شياف داد بهم تا٤ماهگي

من تازه خونمم طبقه چهارمه بدون آسانسور

نگران باش ايشالله كه قلبش تشكيل ميشه و بارداريت ادامه پيدا ميكنه

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دستور خوردن قرص به چه صورته؟ چندتا بگم برام بفرستن؟

قرص ایزوپرین من هر هشت ساعت هر روز میخورم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
امروز یه مقدار خون قرمز رنگ رو دستمال دیدم خیلی نگرانم😔

خوب دکتر میرفتی 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
تا چند روز؟

من از هفته ۱۱لک داشتم دارم میخورم الانم هفته ۱۴......بایدبخوری تا با دستور پزشک قطع کنی 

خوب دکتر میرفتی 

نمی تونم، اینجا سیستمش خیلی مسخره، اصلا مثل ایران نیست، اینجا تا پایان دو ماهگی باهات کار ندارن ولی من اینقدر شکایت کردم که فردا واسم نوبت سونوگرافی گذاشتن که فقط ببین زنده یا نه؟ وگرنه نه شیاف می دن نه قرص.

نمی تونم، اینجا سیستمش خیلی مسخره، اصلا مثل ایران نیست، اینجا تا پایان دو ماهگی باهات کار ندارن ولی ...

وای شوخی میکنی .....الان هفته چندی ؟

اخر هفته ۵

اخه خیلی زود باید کمه کم تا هفته هفت صبر کنی ولی خوب اشکال نداره حالا برو شاید نشون داد ....تا سونو نرفتی قرصارو نخور فقط استراحت کن خم و راست نشو پله هم خیلی خطرناک حواست باشه 

اخر هفته ۵

اهان راستی مثل اینک اونجا سونو واژینال انجام میدن ...سونو واژینال وضعیت جنین ۶هفته رو نشون میده