2777
2789
عنوان

دکتر محمد مجیدی

67 بازدید | 13 پست

نظرتون راجبش چیه؟ کسی تا بخار پیش ایشون عمل کرده

من دیدم سبک عمل بینی طبیعی بود منم همین سبکو میخواستم

اما میخام بدونم خودتون یا اشناهتون کسی پیشش عمل انجام داده تا به حال

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس من نمیتونم پیشش عمل کنم چون ۱۰۰ بیشتر نمیخوام هزینه کنم اما دکتر هم پیدا نمیکنم نمیدونم چیکار کنم

دکتر دشتی تو همین قیمت عمل انجام میده کارش بدک نیست

زاهدان و یه کلینیک هم تهران داره

من ۱۵۰ دارم خدا کنه بس باشه

نشنیدم باید تحقیق کنم اینجا دکتر محترمی رو تعریف میکنن اما جراح عمومیه میترسم

تحقیق کن زیاد

من حالا به این دکتر رسیدم خودم بندرعباسم مسیرم دوره باید کامل ازش بدونم

تحقیق کن زیاد من حالا به این دکتر رسیدم خودم بندرعباسم مسیرم دوره باید کامل ازش بدونم

منم رضایت ازش زیاد دیدم تو همین سایت . اما هزینش خیلی بالاست. دکتر ختمی هم بنظردکتر خوبی میاد تهران و اهواز هست.

منم رضایت ازش زیاد دیدم تو همین سایت . اما هزینش خیلی بالاست. دکتر ختمی هم بنظردکتر خوبی میاد تهران ...

من چندتا دکتری میشناسم خوبه هر کدوم یه شهرن

عتیقه چی

دشتی

مجیدی

و مفردم میگن خوبن

من چندتا دکتری میشناسم خوبه هر کدوم یه شهرن عتیقه چی دشتی مجیدی و مفردم میگن خوبن

از بین این دکتر ها تنها دکتری که زیاد ناراضی ازش ندیدم مجیدی هست. از همشون ناراضی خیلی زیاد دیدم اما باز ب حرف نمیشه اعتماد کرد باید حضوری بری مطب ببینی. منکه موندم فقط ب خاطر دکتره میترسم برم خراب بشه و دیگ بیچاره مشم