2777
2789
عنوان

دکتر محمد مجیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 27 پست
دکتر منم محمد مجیدی بودخیلی راضی ام اگر بینی طبیعی میخوای گزینه خوبیه

به شکل ضایعی تبلیغاتی هستی و باعث میشی به این نتیجه برسم دکتر کارش داغونه که اینطوری تبلیغ میکنه. متاسفم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به شکل ضایعی تبلیغاتی هستی و باعث میشی به این نتیجه برسم دکتر کارش داغونه که اینطوری تبلیغ میکنه. مت ...

عزیزم من نزدیکبه یک سال بینیم عمل کردم

اگر بخوام تبلیغ کنم نمیگم اگر طبیعی میخوای برو پیشش

آب و تاب زیاد میدم🙏🙂

من نظرم رو فقط گفتم چون خودم باهاش عمل کردم

عزیزم من نزدیکبه یک سال بینیم عمل کردم اگر بخوام تبلیغ کنم نمیگم اگر طبیعی میخوای برو پیشش آب و تاب ...

شما و دوتا اکانت تبلیغاتی دیگه تنها فعالیتت توی سایت کامنت تبلیغاتی گذاشتن زیر پستهای مربوط به دکتر مجیدیه، فکر نکنید اینجا فعالیت افراد مشخص نمیشه و حیا کنید از اطلاعات چرت و تبلیغاتی دادن. نه فقط من دیدم جای دیگه هم بهتون هشدار داده بودن که تبلیغات رو بس کنید ولی همچنان با بیآبروییادامه میدید، زشته واقعا.

اره عزیزم جراح بینی من محمد مجیدی بود

من خیلی تحقیق کردم قبلش، چون واقعاً از دکترای شلوغ و کارای مصنوعی میترسیدم

چیزی که برام جالب بود این بود که اصلاً عجله برای انجام کار نداشتن و اول کامل توضیح دادن چی به صورتم میاد چی نه

حتما باید قبل عمل دوبار بری مشاوره بینیم طبیعی با قوس ملایمه.

بچهها یه چیزی که در مورد دکتر مجیدی برام خیلی عجیب بود، صداقتش بود. جلسه اول قشنگ نشستم رو صندلی، اونم با صبر و حوصله کل ایرادهای بینیم رو برام کالبدشکافی کرد دقیققق😂 قشنگ گفت این قسمت با این محدودیته و بهترین حالتی که میتونه بشه اینه. الکی هم قول نداد که فانتزی غیرممکن درمیاره!

طبیعی جراحی کردم با قوس ملایم

خیلی راضی ام

امیدوارم توم اگر فرم طبیعی میخوای حداقل یه مشاوره با دکتر مجیدی بری 🤗

سلام عزیزم شما کی عمل کردید؟ بینیتون چه مشکلی داشته؟

خوشگلم، من حدود یه سال پیش پیش دکتر محمد مجیدی عمل کردم🤍

چیزی که برای من از همون اول مهم بود این بود که خیلی باحوصله معاینه میکرد و کامل توضیح میداد چه نتیجهای میشه گرفت و چه انتظاری باید داشته باشی. من حس کردم بیشتر از اینکه بخواد صرفاً عمل انجام بده، دوست داشت مطمئن بشه تصمیمی که میگیرم برام مناسبه

در نهایت هر کسی باید خودش تحقیق کنه و مشاوره بره، ولی من چون تجربه خوبی داشتم، اگر کسی ازم بپرسه، اسم دکتر خودمو میارم

من خودم پیش مجیدی عمل نکردم، ولی یکی از آشناهای نزدیکم پیش ایشون عمل کرده و متأسفانه اصلاً راضی نیست. هم از نتیجه عمل ناراضی بود و هم از روند کار. خودم هم اول سبک عملهاشون رو میپسندیدم، ولی بعد از تجربه آشنایم دیگه شخصاً انتخابشون نمیکنم. حتماً قبل از تصمیمگیری با چند نفر که تجربه واقعی داشتن صحبت کنید.