2777
2789
عنوان

تیروئید کم کار

63 بازدید | 14 پست

من دوماهه متوجه شدم تیروئید کمکار دارم وزنم همینطور داره میره بالاتر در صورتی که شنیدم اگر قرص لووتیروکسین مصرف کنم حداقل اینکه ورم و اضافه وزن ناشی از تیروئید میخوابه ولی من حتی بد تر شدم یه عالمه ورم کردم تو چند ماه هر کی منو میبینه فکر میکنه باردار شدم که ورم دارم با ورزش و رژیم هم وزنم پایین نمیاد کسی تجربه داره باید چیکار کنم

دکتر غدد نرفتی؟

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا رفتم بهم قرص داد از اون مدت که میخورم تپش قلب هم گرفتم تحقیق کردم که اگه میزان قرص درست نباشه عو ...

خب شاید دوز درستی بهت نداده. مجدد آزمایش خون بده و برو تا دوز دقیق بنویسه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

شمام احساس سردی بیش از حد میکنی؟

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی شک کن که ستاره ها آتش اند ،شک کن که خورشید در گردش است،شک کن که حقیقت دروغ است اما هرگز شک نکن که من عاشقتم

طبع یا غذا؟

طبع

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی شک کن که ستاره ها آتش اند ،شک کن که خورشید در گردش است،شک کن که حقیقت دروغ است اما هرگز شک نکن که من عاشقتم