2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

207 بازدید | 28 پست

دوستان کسی تعبیر خواب بلده خوابمو تعریف کنم خیلی مهمه🥲😪

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
بگو

پریشب خواب دیدم ازدواج کردم 2تا پسر داشتم سومیم حامله بودم 🤭دیشبم خواب دیدم ی پسر داشتم اما توی خواب شوهری نداشتم و درواقع خودمو همه میدونستیم من باکرم استغفراله مث حضرت مریم ی پسر داشتم 😑و تو خواب 3تا جوحه رنگی داشتم خیلی خوشگل بودن و یکیشون پراش مث طاووس بود خیلی خوشگل بودن

تعبیرش چیه

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پریشب خواب دیدم ازدواج کردم 2تا پسر داشتم سومیم حامله بودم 🤭دیشبم خواب دیدم ی پسر داشتم اما توی خوا ...

بیشتر ممکنه معنیش این باشه که یه خوشحالی میاد توی زندگیت یا به اونچه که میخوای میرسی

پریشب خواب دیدم ازدواج کردم 2تا پسر داشتم سومیم حامله بودم 🤭دیشبم خواب دیدم ی پسر داشتم اما توی خوا ...

جوجه و تخم توخواب بچن ولی زایمان اینه گناهتو شستن پشتت حرف ناحق زدن

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
بیشتر ممکنه معنیش این باشه که یه خوشحالی میاد توی زندگیت یا به اونچه که میخوای میرسی

واای خدا از دهنت بشنوه🥰🥰🥰خیلی دلم ی خوشحالی از ته دل میخواد

از نظر روانشناسی، ما خواب چیز هایی را می بینیم که ذهنمان بیشتر اوقات به آن فکر می کند. در این شرایط مغز با شبیه سازی شرایط ایده آلی که ذهن روزانه درگیر آن است، تلاش می کند تا فرد را آرام کند. به همین علت است که وقتی ما دلتنگ کسی می شویم، خواب او را می بینیم. شاید بهتر است در این زمینه با یک فرد خبره مشاوره کنید.

به عنوان یک مهندس اجازه دارم در مباحث مختلفی نظر تخصصی بدم :)

جوجه و تخم توخواب بچن ولی زایمان اینه گناهتو شستن پشتت حرف ناحق زدن

تخم نبود فقط جوجه بودن بعد یکم بزرگ شدن پرای قشنگی دراوردن ک یکیشون خیلی پراش قشنگ بود

عزیزم برا خواب پسر صدقه بده همیشه وایت الکرسی وچهارقل را تا ی مدتی بخون .

بده؟

من خواب دیدم رفتم مهمونی موهامو باز کردم ریختم پشتم لباس سرتاپا سفید پوشیدمتعبیرشو میدونی؟؟

مو ارزو هست حاجت روایی مالی داری لباستم اگه لباس عروس بود یه بحث و ناراحتی پیش رو داری اگه لباس عروس نبودساده سفید بود خوشحالی داری

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
از نظر روانشناسی، ما خواب چیز هایی را می بینیم که ذهنمان بیشتر اوقات به آن فکر می کند. در این شرایط ...

نه اصلا ب این چیزا فک نمیکردما🥲