2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 28 پست
از نظر روانشناسی، ما خواب چیز هایی را می بینیم که ذهنمان بیشتر اوقات به آن فکر می کند. در این شرایط ...

دقیقا منم هیچ اعتقادی به تعبیر خواب ندارم و اکثر اوقات به چیزایی که فکر میکنم یا ته ذهنمه خواب میبینم

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

تخم نبود فقط جوجه بودن بعد یکم بزرگ شدن پرای قشنگی دراوردن ک یکیشون خیلی پراش قشنگ بود

اون طاووس عمل نیک هست

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریشب خواب دیدم ازدواج کردم 2تا پسر داشتم سومیم حامله بودم 🤭دیشبم خواب دیدم ی پسر داشتم اما توی خوا ...

خوابها زبانی نمادین دارن، نه literal. یعنی بیشتر از اینکه دربارهی ازدواج و بچه واقعی باشن، دربارهی خودت، آیندهات، تواناییهات و تغییرات درونی هستن.
ولی از نظر ابن سیرین

در تعبیر خواب، پسر معمولاً نماد:

• مسئولیت جدید
  • قدرت درونی

این بخش خیلی قویه.
نمادش اینه که:

• نیتت پاکه
  • مسیرت از درون خودته
  • چیزی که قراره به دست بیاری، از ارزش و لیاقت خودت میاد، نه وابستگی به کسی

جوجه تو خواب = شروعهای کوچیک اما زنده
سهتا بودنشون میتونه اشاره کنه به:

• سه فرصت
  • سه استعداد

ولی به طور کلی تو در دورهای هستی که ناخودآگاهت میگه«من آمادهی خلق چیزهای جدیام؛ حتی بدون تکیه به کسی، با نیت پاک،و با استعدادهایی که قراره بدرخشن.»

اقای بلا تکلیف - chivalry is dead and women killed it

جوجه و تخم توخواب بچن ولی زایمان اینه گناهتو شستن پشتت حرف ناحق زدن

اگر حوصله داشتید منم بگو

اول خواب دیدم چنتا النگو پر زرق و برق دستم در کنا النگو های خودم اونم خانمی دستم کرد

چند شب پیش خواب دیدم یه نفری که اصلا برام اشنا نبود ولی چهرش یادم ی انگشتر حلقه دستم کرد که خیلی ام سنگین و بزرگ بود ولی حس میکردم دو تیکس

هی میگفتم من ساده دوست دارم باید بگم برا عقدم بخره

یا عوضش کنم بعد میگفتم خیلی قدیمی و سنگین حیف

و شاید خنده دار باشه ولی همش عدد ۱۲ ت ذهنم بود

انگار وزن اون انگشتر اون قدر بود

بازم دقیقا نمیدونم

خوابها زبانی نمادین دارن، نه literal. یعنی بیشتر از اینکه دربارهی ازدواج و بچه واقعی باشن، دربارهی خ ...

ممنونم❤️

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
برا من بعدش ناراحتی پیش میاد ولی ایت الکرسی عالیه بخون جلوشا میگیره

باشه ممنون❤️

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
شاید قسمت ناخودآگاه ذهنتون داره این مسئله رو خیلی بلد میکنه برای خودش

شاید