2777
2789
عنوان

مشاور کنکور بهم زنگ زده بود می‌گفت ماهی 15میلیون 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3447 بازدید | 158 پست
اگه پایت خوبه با مشاور خوب میتونی جمع کنی قضیرو

ممنون عزیزم که راهنماییم کردی 🤍🥰فعلا تا تلگرام وصل شه مجبورم خودم تنهایی پیش برم خدا کریمه

کاش دنیا مثل دیواری بود که پشت داشت و میشد رفت پشت آن ایستاد.کاش دنیا در خروجی داشت که میشد از آن بیرون زد و رفت توی حیاط پشتی آن و دراز کشید و خوابید یا در بی خیالی محض دستها را توی جیب گذاشت و سوت زد یا در تنهایی مطلق نشست و سیگار کشید و قهوه خورد. کاش میشد دنیا را منظورم این است همه دنیا را، همه دنیا را با ستاره ها و کهکشان ها و آسمان ها و زمین هایش، مثل قالی لوله کرد و کنار گذاشت

ممنون عزیزم که راهنماییم کردی 🤍🥰فعلا تا تلگرام وصل شه مجبورم خودم تنهایی پیش برم خدا کریمه

با برنامه فلمچی بخون ببین چی میشه

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با برنامه فلمچی بخون ببین چی میشه

نه با اونا زیاد اوکی نیستم یه برنامه قبلا از مشاور یوتیوب گرفتم خوبه فقط یه ماه ازش عقبم که یه جوری با ساعت مطالعه بالا جمعش میکنم فقط قطعی نت برام مشکله چون همه چیم تو تلگرام بود

کاش دنیا مثل دیواری بود که پشت داشت و میشد رفت پشت آن ایستاد.کاش دنیا در خروجی داشت که میشد از آن بیرون زد و رفت توی حیاط پشتی آن و دراز کشید و خوابید یا در بی خیالی محض دستها را توی جیب گذاشت و سوت زد یا در تنهایی مطلق نشست و سیگار کشید و قهوه خورد. کاش میشد دنیا را منظورم این است همه دنیا را، همه دنیا را با ستاره ها و کهکشان ها و آسمان ها و زمین هایش، مثل قالی لوله کرد و کنار گذاشت

نه با اونا زیاد اوکی نیستم یه برنامه قبلا از مشاور یوتیوب گرفتم خوبه فقط یه ماه ازش عقبم که یه جوری ...

موفق باشی

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
موفق باشی

ممنون عزیزم خدا برات جبران کنه 🤍🥰