2777
2789
عنوان

مشاور کنکور بهم زنگ زده بود می‌گفت ماهی 15میلیون 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3447 بازدید | 158 پست
رتبه خوبی میخواد فیزیو

یعنی این چند ماه باقی مونده مشاور هم بگیرم قبول نمیشم؟ یعنی ارزش نداره فعلا خودم خود خوان برم جلو و سال بعد مشاور بگیرم؟

کاش دنیا مثل دیواری بود که پشت داشت و میشد رفت پشت آن ایستاد.کاش دنیا در خروجی داشت که میشد از آن بیرون زد و رفت توی حیاط پشتی آن و دراز کشید و خوابید یا در بی خیالی محض دستها را توی جیب گذاشت و سوت زد یا در تنهایی مطلق نشست و سیگار کشید و قهوه خورد. کاش میشد دنیا را منظورم این است همه دنیا را، همه دنیا را با ستاره ها و کهکشان ها و آسمان ها و زمین هایش، مثل قالی لوله کرد و کنار گذاشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونم مشاور خودم رو معرفی بکنم بهت،باهاش تونستم دندون قبول بشم امسال برای خواهرمم گرفتم،کارش خیلی ...

عزیزم مشاورتون کی بود؟ از کی شروع کردین و روزی چند ساعت میخوندین؟

یعنی این چند ماه باقی مونده مشاور هم بگیرم قبول نمیشم؟ یعنی ارزش نداره فعلا خودم خود خوان برم جلو و ...

عزیزم اشتباه نکن خیلی ها تونستن توی این چند ماه پزشکی قبول بشن ولی خوب ب قول معروف پاره شدن😂

یه موسسه هست طرح عادی بدون آزمون ۹۹۰ میگیره با ازمون ۱ و خودهای خدایی هم مشاوراشون کار بلدن ویتا کنکور اسمش

خب واقعا همینه من همه همکلاسی هام ۴۰۰ میدن طرف ام رتبه برتر ولی اینابیی ک اینجوری زنگ میزنن فقط اسم ...

نه خب من پارسال مشاوره میرفتم ماهی ۳میدادم

فارغالتحصیل فرزانگان،رتبه سه رقمی کنکور،دانشجوی پزشکی و مشاور کنکور،هنرمند و نقاش،نویسنده و دونده🫠

شمارش میدی برا دخترم میخوام از سال چند شروع کردی

@Admiine_pishro آیدی تلگرامشون

شمارشون رو اینجا نمیتونم بزارم

من پشت کنکوری بودم زیادم درس نمیخوندم ولی خیلی پیگیر بودن و رفع اشکال میکردن برام امسال حسابداری قبول شدم رشتم انسانی بود

یعنی این چند ماه باقی مونده مشاور هم بگیرم قبول نمیشم؟ یعنی ارزش نداره فعلا خودم خود خوان برم جلو و ...

پایت گفتی چطوره؟ به هرحال تایم خوبی مونده بنظرم از دستش نده اگه این مدتو خوب منظم بخونی خیلی پیشرفت میکنی ببین توو از کلاس دهمم شروع کنی هیچکس نمیتونه بهت بگه قبولی یا نه تا روزی که به این فکر کنی فقط عقب میمونی

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
پایت گفتی چطوره؟ به هرحال تایم خوبی مونده بنظرم از دستش نده اگه این مدتو خوب منظم بخونی خیلی پیشرفت ...

متوسط روبه بالا

ممنونم عزیزم🤍

کاش دنیا مثل دیواری بود که پشت داشت و میشد رفت پشت آن ایستاد.کاش دنیا در خروجی داشت که میشد از آن بیرون زد و رفت توی حیاط پشتی آن و دراز کشید و خوابید یا در بی خیالی محض دستها را توی جیب گذاشت و سوت زد یا در تنهایی مطلق نشست و سیگار کشید و قهوه خورد. کاش میشد دنیا را منظورم این است همه دنیا را، همه دنیا را با ستاره ها و کهکشان ها و آسمان ها و زمین هایش، مثل قالی لوله کرد و کنار گذاشت