2777
2789

اگر دستمون بخوره به درخواست دوستی راهی هست بشه درخواست رو لغو کرد؟

روز ها گر رفت گو رو باک نیست...تو بمان ای آنکه جز تو پاک نیست...goftino.com/c/JFQXIl

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ارع

تو لیست دوستان برو لغو کن

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 🤲🏻💗★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙💗

اقای دکتر سخت نگیر عیب نداره

ولی میشه

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ما را مجال نه،که ببوسیم پای یار🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠

آره بالا سمت چپ بزن روی عکس پروفایلت. بعد نی نی سایت منو بزن. توی لیست ها یه بخش درخواست ها داره. هم درخواستای فرستاده شده هم دریافت شده. بزنی روش میاره لیست افرادو میتونی بزنی انصراف

اقای دکتر سخت نگیر عیب نداره ولی میشه

من در حال تحصیلم.هنوز به اون مرحله نرسیدم😅

گفتم شاید بد برداشت بشه.

روز ها گر رفت گو رو باک نیست...تو بمان ای آنکه جز تو پاک نیست...goftino.com/c/JFQXIl

یکم باید صبر کنی تا لیست درخواست هایی که فرستادی باز بشه

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ما را مجال نه،که ببوسیم پای یار🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠