2777
2789
عنوان

خیلی نا امیدم

72 بازدید | 8 پست

واقعا دیگه دارم امیدم رو به زندگی از دست میدم. وقتی میبینم همسنای من همشون تو عشق و حال و ساختن زندگی برای خودشونن و من همش مجبورم تو خونه بمونم از خواهرم مراقبت کنم و همه مسئولیت ها رو دوشمه

تنها امیدم به زندگی این بود که امسال برم دانشگاه یه شهز دیگه تا یه کم فضا برای خودم داشته باشم که اونم مادرم اجازه نداد چون میخواست یکی خونه باشه از بچه مراقبت کنه.دیگه ۲۴ سالم شده و همش وضعیتم بدتر از قبله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید در مقابل مادرت کوتاه می اومدی اگه هیچ جوره نمیشه شهر خودت درس بخونحالا هم دیر نیست برای درس خو ...

گفت هیچ جوره ساپورت مالی نمیکنه اگه برم منم ترسیدم برم شهر دور و از اینور مونده از اونور رونده بشم. درس که دارم میخونم ولی باز امیدی ندارم که به جایی ختم بشه اینده تحصیلیم

مشکلی نداره بچه ۹ سالس کسی نیست ازش مراقبت کنه مامانم در طول ماه ۲ هفتش رو میره سفر البته وقتی هست ه ...

عزیزم مادرتون بچه به دنیا آورده .خوبه که کمک می کنی ولی نباید پاسوز بشی

عزیزم مادرتون بچه به دنیا آورده .خوبه که کمک می کنی ولی نباید پاسوز بشی

نمیدونم چیکار کنم دلم هم میسوزه اگه من درس و مشقاشو کمکش نکنم یا غذاشو ندم کسی انجام نمیده اونم گناهی نکرده که بچس..

گفت هیچ جوره ساپورت مالی نمیکنه اگه برم منم ترسیدم برم شهر دور و از اینور مونده از اونور رونده بشم. ...

پس خوب کاری کردی نرفتی

ایشالا تلاشت نتیجه میده توکل بر خدا ، حداقل درس خوندن از بیکاری ک بهتره ، تهش آدم با دو نفر معاشرت کرده تو جامعه بوده بالخره تجربه اس ...