2777
2789
عنوان

کاهش وزن

95 بازدید | 23 پست

تو عید عروسی داریم خیلی چاق شدم میخوام اگه خدا بخواد زود یه ۱۰،۱۵ کیلو کم کنم

باشگاه هم وقت ندارم ولی ورزش تو خونه رو میتونم انجام بدم اگه سراغ دارین برنامه خوبی بهم بگین ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در ماه نهایت میتونی ۳ کیلو کم کنی که صورتت خراب نشه و آسیب نبینی

وای رفتم یه چند جا لباس دیدم یدونه خیلی چشمو گرفت ولی چون قسمت کمرش باز بود و چربی پشت سوتین خیلی رو مخم نشد بگیرممم نمیدونم چیکار کنم

نتیجه میده؟

چی بگم والا خودم تازه شروع کردم ولی نظرات رو توی بازار خوندم همه تعریف کرده بودن. به نظرم برای کاهش وزن عجله نکن عزیزم من هم ۱۰ کیلو اضافه دارم ولی مد نظرمه توی ۵ ماه کم کنم که بدنم به هم نریزه

یه لباس دیگه بگیر چون چربی ها تواین قسمت به این راحتی آب نمیشن🥲

وای همون ۷،۸ کیلو هم بتونم لاغر کنم یکم جمع و جور بشم اوکیه ولی خیلی چشممو گرفت لباسه

عزیزم فقط با ورزش نمیشه لاغر شد بهتره در کنارش کالری شماری هم انجام بدی

نه من رژیم اوکیم بگیرم ولی نمیدونم چی فستینگ و کتوژنیک و اینا نمیدونم خوبن یا نه

اگه حوصله کالری نوشتن داری برنامه کرفس رو دانلود کن و یا پول بده یا اگر نخواستی توی گوگل بزن محاسبه کالری کاهش وزن انلاین تا بسته به قد و وزنت و سنت بگه چقدر باید کالری مصرف کنی که لاغر کنی .و طبق همون مصرف کن اگه ماهواره داری شبکه جم فیت ورزشای هوازی ش ایروبیک پیلاتس رو انجام بده .اگه ندارین چون نتا قطعه از همون برنامه کرفس بخر و تمرین کن