2777
2789
عنوان

واکنش درست نسبت به این موضوع چیه

209 بازدید | 12 پست

من تقریبا ۹ ماهه که با یه آقایی تو رابطه هستم و هر دو هم دانشجوییم

اوایل رابطه ایشون به من گفته بود که فقط یک بار تجربه مشابه اونم فقط در حدی که به یکی از همکلاسیهاش پیشنهاد داده و اونم چون تو رابطه بوده رد کرده، داشته.

تقریبا دو ماه پیش با یک تیم کوه نوردی که از طرف دانشگاه ایشون بود، منم رفتم باهاشون و اونجا با چندتا از همکلاسی های پارتنرم که دختر بودن اشنا شدم و یه جورایی باهاشون زیاد حرف زدم.

امروز خیلی رندوم از پارتنرم پرسیدم که اسم اون دختری که گفته بودی، چی بود. گفتم همون فلانی که تو کوه هم بود

من یه لحظه یخ زدم

گفت فکر کردم میدونستی و تعجب کرده بودم که چقدر بالغانه برخورد کردی و باهاش حتی دوست هم شدی

در حالی که من نمیدونستم

و توی کوه هم رفتار عجیبی از اون دختره ندیدم اتفاقا با من خیلی مهربون بود و طوری بود که همه حتی اون میدونستن که ما با همیم

اما نمیدونم چرا حالم بده راجب این موضوع...

چه عیبی داره سخت نگیر. اتفاقی نیفتاده که. یه پیشنهاد داده طرف رد کرده. زمان دانشگاه ما هم اینطوری بودن همه. چرا اصلا باید با دختر سرسنگین بد رفتار کنی وقتی میگی آدم خوبی بوده

غم انگیز نیست که ادم در جوانی دنبال گور بگردد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عیبی داره سخت نگیر. اتفاقی نیفتاده که. یه پیشنهاد داده طرف رد کرده. زمان دانشگاه ما هم اینطوری بو ...

دقیقا

من اصولا ادم حساسی نیستم . فقط یکم یهو ناراحت شدم. فکر میکنم اینم برگرده به اون یکم حسادت دخترانه

ببین چقدر کنار هم بودن که حالا از دختره دوری نمیکنه اگه عاشقش بود میخواست صد سال نبینتش یادش نیوفته خیلیا همین خلقیات رو دارن بعد از عشق عاشقی

پسره برای سرگرمی با دختره بوده

اینکه میگه بالغانه رفتار کردی فکر میکنه به هدفش رسیده که سر تو شیره بماله

نمیشه اعتماد کرد همین چند سری

واقعا علاقمنده بهت تو رابطه هم بوده دوستی نداره

با طرف . باهاش در ارتباط باش زیاد جدیش نگیر رابطه صمیمی رو شروع نکن از رفتار و حرف زدنش میفهمی سو استفاده گرن.. اینا هم که اول راهن

چه عشقی باشه تو دانشگاه که به آب آتیش بزنه خودشو جلو خانواده ات

ببین چقدر کنار هم بودن که حالا از دختره دوری نمیکنه اگه عاشقش بود میخواست صد سال نبینتش یادش نیوفته ...

راستش من درست متوجه منظور شما نشدم

اما هیچ رفتار بد و عجیبی ندیدم از پارتنرم . تماما اون روز حواسش پیش من بود و کاملا بعد اینکه فهمید من ناراحت شدم برام همه چیز و توضیح داد و رابطه ای هم نبوده صرفا در حد پیشنهاد بوده

راستش من درست متوجه منظور شما نشدم اما هیچ رفتار بد و عجیبی ندیدم از پارتنرم . تماما اون روز حواسش ...

اها گفتم شما تو رابطه ای اینطوری برداشت کردم

شما باهاش در ارتباط بمون اما مراقب باش

رابطه رو سالم شروع کنی خیلیا اون راه رو رفتن به جایی نرسیدن رابطه صمیمی شروع شد احساساتت تو دستت باشه یا زیاد جدی نگیر ببین قدمی بر میداره برای ثابت کردن علاقه مند بودن به شما

موفق باشی