2777
2789
عنوان

کانف یگ اگر دارین بیاین لطفا

66 بازدید | 17 پست

یه کاری و باید انجام بدم و تحویل بدم به هوش مصنوعی نیاز دارم از صبح چیزی برام باز نمیشه

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

vless://8f1a15bf-a352-4c32-aee2-957039a6847b@ipbaz.ping-box.com:8443?path=/?TELEGRAM--KANAL--JKVPN--JKVPN--JKVPN--JKVPN--JKVPN--JKVPN?ed=2560&security=tls&alpn=http/1.1&encryption=none&host=6nwf5rauksz8126xm.zjde5.de5.net&fp=chrome&type=ws&sni=6nwf5rauksz8126xm.zjde5.de5.net#⚡Telegram = @prrofile_purple با این وصلم

هوش مصنوعی دیپ سیک کار میکنه

اون کارم باهاش راه نمی افته

تولید تصویر و ویدیو میخوام انجام بدم

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...

درست شده.واسه من همش بالا میاره

برای منم دیروز و روزای قبل بالا اورد الان نه

vless://8f1a15bf-a352-4c32-aee2-957039a6847b@ipbaz.ping-box.com:8443?path=/?TELEGRAM--KANAL--JKVPN-- ...

مرسی