یه کاری و باید انجام بدم و تحویل بدم به هوش مصنوعی نیاز دارم از صبح چیزی برام باز نمیشه
از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
vless://8f1a15bf-a352-4c32-aee2-957039a6847b@ipbaz.ping-box.com:8443?path=/?TELEGRAM--KANAL--JKVPN--JKVPN--JKVPN--JKVPN--JKVPN--JKVPN?ed=2560&security=tls&alpn=http/1.1&encryption=none&host=6nwf5rauksz8126xm.zjde5.de5.net&fp=chrome&type=ws&sni=6nwf5rauksz8126xm.zjde5.de5.net#⚡Telegram = @prrofile_purple با این وصلم
از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده. نمیدونم به سمت چی داریم میریم ولی سرعتمون خیلی زیاده.🫠 میگویند آزادی...بله من هم میگویم آزادی،ولی با مجوز من.شما آزادید تا فرمان مرا بپذیرید.تا سکوت کنید با دهان باز.من نگهبان صلحم...