2777
2789
عنوان

کیک خیس

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر نصف لیوان پودرکاکائو دو فاشق غذا خوری کره یا سه قاشق غذاخوری روغن مایع شکر ی چارم لیوان شکلات هم ...

نباید آرد بزنی ؟؟ غلیظ میشه ؟؟ کیک خنک شد بریزم ؟

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شیر شکر پودر کاکائو کره ارد سفید از هر کدوم دو پیمانه شیر سه لیوان البته من چشمی میریزم شکر یک لیو ...

چطور عزیزم ترکیب میکنی میشه توضیح بدی؟؟ خواهر شوهرم میگه سخته تو نمیتونی اینقدر ناراحت شدم

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دستور سس شکلات ،منبع مجله هنر اشپزی:

اب یک پیمانه

پودر کاکائو نصف پیمانه

شکر ۲ پیمانه

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

خامه شل صبحانه مثل خامه مارک پاک، یک عدد دلخواه

اب و پودر کاکایو را داخل ظرف ریخته و روی شعله قرار دهید

بعد از حل شدن پودر کاکائو، شکر را اضافه کرده و مدام هم بزنید

سپس سه دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود

از روی حرارت برداشته و خامه و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا یکنواخت شود

سیروپ را کنار بگذارید تا سرد شود.

این سس برای انواع کیک خیس، سس کنار براوونیز،و سس بستنی ها و کوکتل ها مناسب است.

واقعی بودن شجاعت میخواد
نباید آرد بزنی ؟؟ غلیظ میشه ؟؟ کیک خنک شد بریزم ؟

نه اصلا آرد نزن سسش نباید خیلی غلیظ بشه باید آبکی باش تا ب خورد کیک بره نزار خیلیم سرد شه فقط اسفنج کیک سرد شه کاملا اونم ولرم باش

نه نهمنظورم اینه ترکیب گلاب و زعفرون برای کیک سادهترکیب سس شکلاتی برای کیک شکلاتی

ار اون بهش میگن کیک شربتی اما این رسپی ک گذاشتن تو کیک شکلاتی گلاب زدن گفتم اونطوری نمیشه

باید شکلات تخته ای داشته باشی اول یه کتری بیار پر توش آب کن بزار بجوشه بعد که جوش اومد یه کاسه میاری اول در کتری رو بردار کاسه رو بزار جاش بعد کاکائو هارو بریز تو کاسه خودش آب میشه

ولی من خودم کیک خیس شکلاتی درست کردم اومدم شکلات تخته ای هارو انداختم تو یه قابلمه بعد یکم آب ریختم توش مدام همش میزدم وای انقدر عالی شد ریختم رو کیک