2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 17 پست
عزیزم این مردا درست بشو نیستن من بعد ۶ سال زندگی جنگیدن حرص خوردن میگم جلو اون دهنتو بگیر متلک ننداز ...

نه همسر من اهل تیکه پروندن و متلک گفتن نیست

ناراحت بشه سریع از سر تا پاش متوجه میشی

یعنی قیافه ش تابلو میشه نمیتونه خودشو نگه داره سریع از کوره درمیره در مقابل همه هم همینطوره

چه خانواده ی خودش چه خانواده ی خودم و چه افراد غریبه

ولی خوبیاشم حد نداره

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗
ببین از کوره در در رفتن دلایل دارهمیگن کمبود محبتهشخص خودممثلا حرفت مفت بشنوم عصبی میشم

گآهی از چیزایی ناراحت میشه من شاخ درمیارم

از نظر اون حرف مفته ولی من که بهش فکر میکنم میبینم چیز عجیب غریبی نیست یا حرف بدی نبوده که در این حد ناراحتش کنه

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاً هیچی تو دلش نیست قهر میکنه داد و بیداد میکنه هزارتا تهدید میکنه این کارو میکنم اون کارو میکنم ...

دیگه هرکس ی بدی داره دیگه نمیشه که هر هزارتاش خوبی باشه مطمعن باشه بقیه ام میشناسنش میدونن لحظه ایه

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊