2777
2789
عنوان

شوهرم

168 بازدید | 17 پست

شوهرم خیلی مهربونه همیشه صدشو برای اطرافیانم میذاره

پدرم مادرم خواهرم برادرم

هر کدومشون ازش چیزی بخوات و بتونه انجام بده دریغ نمیکنه

ولی گاهی با یه حرف منفجر میشه سریع از کوره درمیره پرخاشگری میکنه زود داد میزنه و عصبی میشه

با همه همینطوره یعنی فکر کنید خوبی میکنه خوبی میکنه بعد یهو ناراحت بشه شروع میکنه به داد زدن سر طرف براش هم مهم نیست طرفش کیه

خیلی باهاش صحبت کردم درد و دل کردم از هر دری که بگیین وارد شدم ولی هیچ نتیجه ای نداشته

روانشناسم به هییییییچ وجه قبول نمیکنه بره

گاهی از رفتاراش خجالت میکشم جلو بقیه ناراحت میشم

خوبی هاش خیییلی زیاده ولی خب چه فایده وقتی زود عصبی میشه و داد میزنه و باعث میشه همه خوبی هایی که کرده محو بشن

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗

منم همینجوریمهزارتا خوبی میکنم یدفعه جوش میزارم هر هزارتاش خار میشه بقیه بدشون میاد ازم دست خودمون نیست هیچی تو دلمون نیست باور کن

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینجوریمهزارتا خوبی میکنم یدفعه جوش میزارم هر هزارتاش خار میشه بقیه بدشون میاد ازم دست خودمون ن ...

دقیقاً هیچی تو دلش نیست

قهر میکنه داد و بیداد میکنه هزارتا تهدید میکنه این کارو میکنم اون کارو میکنم ولی چند روز بعد همهی این حرفا یادش میره

ولی خیلی اذیتم دوست ندارم اینطوری باشه جلو بقیه

ناراحت میشم

دوست دارم یکنواخت باشه

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗
برین کلینیک روانشنتسی برای مدیریت خشم واقعا موثر هستش

چطوری؟؟؟

چرا مث شوهر منه؟

گآهی دوست دارم سرمو بکوبم به دیوار

میگم یا کلاً بد شو یا خوب

شوهرمنم همینجوریهمنم بهش میگم حیف تو به خدا دست خودش نیست زود جوش میارهوگرنه خیلی مهربون و دلسوزه

به خدا منم همش میگم حیفه به خدا

اینقدر خوبِ که هیچکی به گرد پاش نمیرسه

ولی.....

گل بی عیب خداستدیگه باید باهاش کنار بیایمشوهر من خیلی سریع و الکی جوش میکنه

دقیقاً

یعنی سر چیزایی عصبی میشه که آدم شاخ درمیاره

مشکل من نیستم

ولی وقتی میبینم مثلاً طرفش خانوادمه و یهو سر یه چیز الکی از کوره درمیره و داد میزنه خیلی ناراحت میشم

همش فکر میکنم این که این همه خوبی میکنه براشون و باهاشون خوبه خیلی زشته یهو این کارو میکنه داد میزنه عصبی میشه

عزیزم این مردا درست بشو نیستن من بعد ۶ سال زندگی جنگیدن حرص خوردن میگم جلو اون دهنتو بگیر متلک ننداز همش متلک میندازه اوایل بدتر بود الان بهتر شده ولی بازم اینکارو میکنه با خونواده من اینجوریه

ولی با خونواده خودش نه

منم هرسری دعوام میشه

شخصیت من مثل شوهر شماستزود از کوره در میرمزودم پشیمون میشمولی دلیل کوره در رفتن حرفای ماحق شنیدنه

هیچی تو دلش نیست کینه ای نیست

ولی چه فایده که تو یه لحظه همه کارایی که کرده خوبی هایی که کرده رو محو میکنه

هیچی تو دلش نیست کینه ای نیست ولی چه فایده که تو یه لحظه همه کارایی که کرده خوبی هایی که کرده رو محو ...

ببین از کوره در در رفتن دلایل داره

میگن کمبود محبته

شخص خودم

مثلا حرفت مفت بشنوم عصبی میشم